Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ιδιότυπο σερί του Πρίντεζη!

Το ιδιότυπο σερί του Πρίντεζη!
Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018 - 23:26

Ο Γιώργος Πρίντεζης τρέχει μία δική του… παράδοση φέτος στην Ευρωλίγκα, καθώς στα τελευταία 9 από τα 10 παιχνίδια του Ολυμπιακού στην διοργάνωση είναι διψήφιος τόσο σε πόντους όσο και στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ γενικότερα, μόνο σε δύο από τα 12 παιχνίδια της ομάδας έχει καταφέρει να ολοκληρώσει παιχνίδι όντας μονοψήφιος σε αυτές τις δύο κατηγορίες.

Τη 2η αγωνιστική στη Μπασκόνια όπου είχε 5 πόντους και 0 ranking και την 9η στο ΣΕΦ με τη Ρεάλ Μαδρίτης όπου είχε 7 πόντους και -1 ranking.

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού στα 9 από τα 10 τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού είναι διψήφιος σε πόντους (13.2 πόντους μ.ο.) και σύστημα αξιολόγησης (16.8 μ.ο.), ενώ συνολικά είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στη διοργάνωση με 12.3 πόντους μ.ο.

Ο Πρίντεζης, ο οποίος αυτός και ο Μιλουτίνοφ είναι οι μόνοι που έχουν ξεκινήσει στην αρχική 5άδα και στα 12 παιχνίδια της Ευρωλίγκας από τον Ντέιβιντ Μπλατ, είναι 8ος στη λίστα των ριμπάουντ στην διοργάνωση με 1,127 και χρειάζεται ακόμα 18 για να περάσει στην 7η θέση και να πιάσει τον Ντέιβιντ Άντερσεν, ενώ είναι 6ος σκόρερ στην Ευρωλίγκα με 2,743 πόντους και μπροστά του βρίσκεται ο Τεόντοσιτς με 2807. Με 2 κλεψίματα ακόμα θα φτάσει τα 100 στην Ευρωλίγκα.

Διαβάστε επίσης

«Ενέργεια και ποιότητα ο Ολυμπιακός»

«Ενέργεια και ποιότητα ο Ολυμπιακός»

Σβέτισλαβ Πέσιτς και Βίκτορ Κλαβέρ μίλησαν για το παιχνίδι της Τρίτης (21:45) με τον Ολυμπιακό, με τους δυο τους να συμφωνούν πως η Μπαρτσελόνα πρέπει να πολεμήσει με τον κόσμο στο πλάι της.