Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποδαρικό με sold out!

Ποδαρικό με sold out!
Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 - 19:43

Κατάμεστο θα είναι το ΣΕΦ στο πρώτο ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός για το 2019. Με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για την 16η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου.

Όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ το απόγευμα του Σαββάτου (29/12) στο ματς με αντίπαλο τους «πράσινους» που ανοίγει τη νέα χρονιά υπάρχει sold out. Η «τρέλα» των ΓΑΥΡΩΝ για το ματς αυτό φάνηκε, καθώς τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί αρκετές ημέρες πριν τη διεξαγωγή του.

Ο κόσμος του Θρύλου περιμένει πώς και πώς αυτή την αναμέτρηση, την πρώτη φέτος στο ΣΕΦ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Για να δώσουν ώθηση στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ να φτάσει σε μια σημαντική νίκη, ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα για μια θέση στην πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, οι ΓΑΥΡΟΙ θα παίξουν... μπάλα στο πλευρό των «ερυθρόλευκων», για να έρθει μια νίκη κόντρα στους «πράσινους» που θα δώσει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να πατήσει ακόμα πιο δυνατή στην πρώτη τετράδα, που δίνει πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης

Για την 56η νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Για την 56η νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Μετά την ήττα στην Πόλη, ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει αντίδραση κόντρα στους «ασπρόμαυρος» (17:00, live στο gavros.gr/ΕΡΤ2) στη Θεσσαλονίκη.

Χωρίς Τίμα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Τίμα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Λετονός φόργουορντ υπέστη συνδεσμική κάκωση στο μέσο και παράμεσο του αριστερού του χεριού και έτσι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους Θεσσαλονικείς. Ο Τολιόπουλος τη θέση του στην 12αδα.