Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για την 56η νίκη επί του ΠΑΟΚ!

Για την 56η νίκη επί του ΠΑΟΚ!
Κυριακή, 30 Δεκεμβρίου 2018 - 07:55

Ώρα για μία ακόμα νίκη επί του ΠΑΟΚ, σε ένα ακόμα άθλημα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα, Κυριακή απόγευμα (17:00, live στο gavros.gr/ΕΡΤ2) τους «ασπρόμαυρους» στην Θεσσαλονίκη, για την 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, θέλοντας να ξεπεράσει την ήττα από την Νταρουσάφακα στην Τουρκία.

Με τον Θρύλο να αγωνίζεται με μία σημαντική απουσία, του Γιάνις Τίμα. Όπως σας ενημέρωσε και το Σάββατο το gavros.gr, ο Λετονός φόργουορντ υπέστη συνδεσμική κάκωση στο μέσο και παράμεσο του αριστερού χεριού και ο Βασίλης Τολιόπουλος πήρε την θέση του στην αποστολή.

Το ματς αυτό είναι το 75ο μεταξύ των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Με τους Πειραιώτες να έχουν σαφές προβάδισμα με 55 νίκες έναντι 19 του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ, πέρα από την 56η νίκη επί των Θεσσαλονικέων, θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στην Πόλη.

Το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, λοιπόν, στις 4 Ιανουαρίου μπορεί να περιμένει. Και αυτό, διότι οι Πειραιώτες θέλουν να δείξουν για άλλη μία φορά στον ΠΑΟΚ ποιος κάνει κουμάντο σε όλα τα σπορ στην Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης

Θα «βράζει» το ΣΕΦ, όμως πρώτα έχει… ΠΑΟΚ!

Θα «βράζει» το ΣΕΦ, όμως πρώτα έχει… ΠΑΟΚ!

Τεράστια «δίψα» των ΓΑΥΡΩΝ για το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα που δίνει έξτρα ώθηση στους παίκτες του Μπλατ, οι οποίοι προς το παρών όμως έχουν το μυαλό τους μόνο στον ΠΑΟΚ.

Ποδαρικό με sold out!

Ποδαρικό με sold out!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του πρώτου ματς για το 2019, την Παρασκευή 04/01, με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.