Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλα... κριτήρια στα ματς του Θρύλου!

Άλλα... κριτήρια στα ματς του Θρύλου!
Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019 - 11:47
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς η χθεσινή ημέρα ανήκει εξ ολοκλήρου στον Βασίλη Σπανούλη και στο τεράστιο επίτευγμά του. Αλλά δεν μπορεί να μην σταθεί κανείς σε αυτό. Στον τρόπο με τον οποίο σφυρίζουν οι Έλληνες διαιτητές στο πρωτάθλημα! Και τι δεν είδαμε για μια ακόμα φορά… «Ξύλο» στους παίκτες του Ολυμπιακού! Το επέτρεψαν για μια ακόμα φορά στο ματς με την ΑΕΚ.

Αυτή είναι η μια όψη του νομίσματος. Η άλλη… Να μην δίνουν τα φάουλ! Με πιο κλασικό παράδειγμα τη φάση με τον Λεντέι και τον Τζέιμς που έγινε μπροστά στα μάτια των διαιτητών. Αλλά τίποτα… Εκεί δεν σφύριξαν καν. Στην επόμενη φάση, ο Τίμα βάζει τα χέρια και κλέβει την μπάλα από τον Ματσιούλις, αλλά οι διαιτητές καταλόγισαν φάουλ!

Άλλα «κριτήρια» από τους διαιτητές στο πρωτάθλημα. Και να σκεφτείτε πώς έλειπαν ο Αναστόπουλος, ο Μάνος και οι άλλοι… γνωστοί. Θα τους δούμε, είναι σίγουρο στη συνέχεια. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ!

Διαβάστε επίσης

Ο κορυφαίος των κορυφαίων!

Ο κορυφαίος των κορυφαίων!

Ο Σπανούλης χρειάζεται 238 πόντους για να ξεπεράσει τον Ναβάρο, να γίνει πρώτος σκόρερ στην Ευρωλίγκα και ο απόλυτος Θρύλος στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.