Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το παράδειγμα του Βεζένκοφ

Το παράδειγμα του Βεζένκοφ
Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - 10:34
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να πει κανείς για τον Ντέιβιντ Μπλατ είναι πώς πρόκειται για προπονητή 100% δίκαιο. Όλοι παίρνουν τις ευκαιρίες τους από το ρόστερ και εκεί μπορούν να κερδίσουν το ατομικό τους... στοίχημα. Είδαμε τι έγινε και με τον Μπόγρη και με τον Μάντζαρη, αλλά και με τον Βεζένκοφ. Ο τελευταίος είχε αρκετή καλή παρουσία στο ματς με την Κίμκι, ειδικά σε ό,τι αφορά την επίθεση.

Το θέμα είναι πώς ο φόργουορντ του Ολυμπιακού δουλεύει πολύ και όταν του δίνονται οι ευκαιρίες, προσπαθεί να τις αρπάξει και να δικαιώσει τον κόουτς Μπλατ. Κι εκείνος αυτό περιμένει. Πιστεύει όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ της ομάδας, αλλιώς δεν θα είχαν θέση εκεί. Κι αυτό έχει μεγάλη σημασία.

Με την εμφάνιση του Βεζένκοφ κόντρα στην Κίμκι, κάτι που μνημόνευσε ο Μπλατ μετά το ματς το βράδυ της Πέμπτης, ο Αμερικανός κόουτς του Ολυμπιακού τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Διότι τώρα που μπαίνει η σεζόν στην πιο κρίσιμη καμπή της, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» θέλει όλους τους παίκτες του στην πρώτη γραμμή.

Διαβάστε επίσης

Περαστικά Χρήστο...

Περαστικά Χρήστο...

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, έλειψε από το ματς με την Κίμκι.

«Καυτός» Παπανικολάου!

«Καυτός» Παπανικολάου!

Πετάει φωτιές ο «Παπ» το τελευταίο διάστημα και οδηγεί τον Ολυμπιακό σε μεγάλες νίκες στην Ευρωλίγκα.