Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα για Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου

Μέσα για Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 - 20:24
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ είχε πάρει δεκατρείς παίκτες στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή του Ολυμπιακού και περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει την κατάσταση του Κώστα Παπανικολάου και να αποφασίσει για την τελική 12άδα.

Εν τέλει αποφάσισε και πήρε μαζί του τον Κώστα Παπανικολάου για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Έκρινε ότι είναι σε θέση να βοηθήσει απέναντι στους «μπλαουγκράνα» και τον συμπεριέλαβε στην 12άδα αφήνοντας εκτός τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Να σημειωθεί, ότι ο Παπανικολάου μία ώρα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, δοκίμασε το πόδι του, κάνοντας ασκήσεις και στη συνέχεια αφού μίλησε με τους ιατρούς και τον Ντέιβιντ Μπλατ αποφασίστηκε να βρίσκεται στην 12αδα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπαρτσελόνα Live

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Μπαρτσελόνα Live

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 21:00 την ισπανική ομάδα για την 21η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live στο gavros.gr/NS1.

Στο ΣΕΦ ο Μπερτομέου

Στο ΣΕΦ ο Μπερτομέου

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκας βρίσκεται στο Φαληρικό γήπεδο, παρακολουθώντας μαζί με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η άφιξη του Θρύλου στο ΣΕΦ! (vid)

Η άφιξη του Θρύλου στο ΣΕΦ! (vid)

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στα social media της ομάδας από την άφιξη των Πειραιωτών στο Φαληρικό γήπεδο ενόψει Μπαρτσελόνας.