Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έμπλεξαν οι «ερυθρόλευκοι»!

Έμπλεξαν οι «ερυθρόλευκοι»!
Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019 - 10:07
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Έμπλεξε ο Ολυμπιακός! Αυτή είναι η αλήθεια. Η ήττα από την Μπαρτσελόνα και μάλιστα με βαρύ σκορ (55-76) ήταν ένα πισωγύρισμα για τους «ερυθρόλευκους». Εκεί που με νίκη θα μπορούσαν να είχαν «κλειδώσει» την 5η θέση και να κοιτάξουν παραπάνω, ήρθε αυτή το -21 από τους Καταλανούς και πλέον, ακόμα και η 6 θέση δεν είναι πιο σίγουρη. Η ουσία είναι πώς αυτή η ήττα φέρνει πολύ πίσω τον Ολυμπιακό!

Κι ακολουθεί και δύσκολο πρόγραμμα. Δύο εκτός έδρας ματς στη σειρά, σε Τελ Αβίβ με την Μακάμπι και Κωνσταντινούπολη με την Εφές. «Τελικοί» κι αυτοί, ειδικά ο δεύτερος που θα κρίνει πολλά! Εν συνεχεία, με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, την Μπούντουτσνουστ στην Ποντγκόριτσα και την Αρμάνι στο Μιλάνο. Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, εκτός έδρας με Γκραν Κανάρια και φινάλε στον Πειραιά κόντρα σε Ζαλγκίρις και Νταρουσάφακα.

Δύσκολο πρόγραμμα και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλα περιθώρια για άλλες απώλειες. Γιατί είναι πια με την πλάτη στον... τοίχο!

Διαβάστε επίσης

«Συγνώμη από τον κόσμο»!

«Συγνώμη από τον κόσμο»!

Απογοητευμένος ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε πως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές για να βρει η ομάδα τον τρόπο που έπαιζε πριν λίγες εβδομάδες ενώ τόνισε πως «ίσως μας λείπει παίκτης σκόρερ-δημιουργός»!