Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δεν είναι Μπλατ-Σφαιρόπουλος αλλά Ολυμπιακός-Μακάμπι»

«Δεν είναι Μπλατ-Σφαιρόπουλος αλλά Ολυμπιακός-Μακάμπι»
Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019 - 16:40
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Όρεξη για… παραλληλισμούς και συγκρίσεις είχε ο Ντέιβιντ Μπλατ, μιλώντας από το «Ελ. Βενιζέλος» για το παιχνίδι της Πέμπτης του Ολυμπιακού κόντρα στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Πέραν από την κρισιμότητα του ματς, υπάρχει βλέπετε και η ιδιαιτερότητα στους πάγκους, μεταξύ αυτού και του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ λοιπόν ρωτήθηκε αν έχει δει την ταινία «face off», όπου οι πρωταγωνιστές δανείζονται ο ένας το πρόσωπο του άλλου, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να απαντά: «Ναι το έχω δει… Είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση! Στο παρελθόν μου έχουν πει πως μοιάζω λίγο στον Νίκολα Κέιτζ, αλλά θα προτιμούσα να μοιάζω στον Τραβόλτα. Δεν είναι σημαντικό το ότι είμαι τώρα εγώ προπονητής στον Ολυμπιακό και ο Σφαιρόπουλος στην Μακάμπι, ούτε ότι παίζουμε εμείς αντίπαλοι. Το σημαντικό είναι ότι Μακάμπι και Ολυμπιακός τίθενται αντιμέτωποι».

Για το παιχνίδι με τη Μακάμπι ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Σίγουρα το τελευταίο διάστημα η Μακάμπι έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και παίζει και πολύ καλό μπάσκετ».

Για το αν θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, είπε: «Ναι ελπίζω να είναι όλοι έτοιμοι να παίξουν. Αυτό ελπίζω».

Τέλος, όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για την προσθήκη του Μπριάντε Γουέιμπερ, είπε: «Αυτή τη στιγμή όλη μας η προσοχή και συγκέντρωση είναι στο παιχνίδι με την Μακάμπι. Ευχαρίστως με χαρά και «ανοικτά» θα σας μιλήσω για την προσθήκη του νέου παίκτη την σωστή στιγμή».

Διαβάστε επίσης