Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφει στο Ισραήλ έξι χρόνια μετά και φτάνει τις 299 συμμετοχές

Επιστρέφει στο Ισραήλ έξι χρόνια μετά και φτάνει τις 299 συμμετοχές
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 11:57

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το βράδυ της Πέμπτης (07/02, 21:05) την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι παίκτες του θέλουν τη νίκη σε ένα σημαντικό ματς. Και αυτό, διότι στόχο των «ερυθρόλευκων» αποτελεί η τέταρτη θέση στην κανονική διάρκεια του θεσμού και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό.

Ωστόσο στην αναμέτρηση ο Βασίλης Σπανούλης είναι έτοιμος να γράψει για μια ακόμα φορά ιστορία. Ο αρχηγός του Θρύλου εφόσον αγωνιστεί στο Ισραήλ θα φτάσει τις 299 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα και θα θέλει ακόμα μια την επόμενη αγωνιστική ώστε να τρακοσαρίσει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Παράλληλα, ο αρχηγός ήταν απών από τα δύο τελευταία διπλά του Θρύλου στο Ισραήλ. Στο τελευταίο του ματς βέβαια στο Τελ Αβίβ πριν από έξι χρόνια ήταν εξαιρετικός έχοντας 24 πόντους με τέσσερις ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αντίδραση και «διπλό» στο Ισραήλ!

Αντίδραση και «διπλό» στο Ισραήλ!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε, Πέμπτη βράδυ (07/02, live στις 21:05 στο gavros.gr/NS2) την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, για την 22η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.