Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπόγρης και ο αγνός... έρωτας! (pic)

Ο Μπόγρης και ο αγνός... έρωτας! (pic)
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 - 09:17

Πόσο μεγάλος είσαι Γιώργο Μπόγρη! Η κίνηση του χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ με την καρδιά προς το κοινό του ΠΑΟ ήταν όλα τα... λεφτά! Δείχνοντας κι εκείνος πόσο... αγαπάει τους «πράσινους». Όχι μόνο εκείνος, αλλά και πολλοί ακόμα παίκτες του Ολυμπιακού σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Το έχουν δείξει πολλές φορές. Στο χορτάρι και το παρκέ, αντίστοιχα.

Με το μήνυμα του Έλληνα σέντερ να αναφέρει: «14/02 Η μέρα των ερωτευμένων. Χρόνια πολλά στον αγνό έρωτα, όπως τον μάθαμε από παιδιά». Συνοδευόμενο από πολλά ονόματα παικτών του Θρύλου σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο που έχουν δείξει την... αγάπη τους στον «αιώνιο» αντίπαλο, τον Παναθηναϊκό, τόσες και τόσες φορές! Στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας την μπάλα στο καλάθι.

Απλά θυμηθείτε ορισμένους «ερυθρόλευκους» που έχουν δείξει πόσο... αγαπάνε τον ΠΑΟ και θέλουν να τον αντιμετωπίζουν. Σπανούλης, Πρίντεζης, Παπανικολάου, Άντιτς, Λο, Τόμιτς, Σιγάλας, Φασούλας, Τάρλατς, Έντι Τζόνσον, Ρίβερς, Τάρπλεϊ, Μπέρι, Γουντς, Καστίγιο, Ριβάλντο, Τζιοβάνι, Τζόρτζεβιτς, Καραπιάλης, Ανατολάκης, Γεωργάτος, Άντζας, Αμανατίδης, Γκόγκιτς, Λουτσιάνο, Νικοπολίδης, Ντάρμπισιρ και Κοβάσεβιτς.

Διαβάστε επίσης

«Διαιτητές υψηλότατου επιπέδου!»

«Διαιτητές υψηλότατου επιπέδου!»

Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ομοσπονδίας διαιτητών. Τότε Αναστόπουλος, Μάνος και Παναγιώτου ήξεραν καλά και τι δεν σφύριξαν!