Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Σπανούλης!

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Σπανούλης!
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - 17:44
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Τα νέα δεν ήταν όπως προσδοκούσαν στον Ολυμπιακό, αναφορικά με τον τραυματισμό που αποκόμισε ο Βασίλης Σπανούλης στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας ανέδειξαν θλάση στην μυοτενόντια συμβολή των περονιαίων δεξιού ποδός. Όπερ και σημαίνει πως ο Σπανούλης αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε διάστημα τριών εβδομάδων.

Χάνει, από την Ευρωλίγκα τα παιχνίδια με Εφές (21/02) στη Πόλη, με ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ (1 Μαρτίου) και Μπούντουσνοστ εκτός (8/03). Από Ελλάδα (αν θα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός εκεί), με Άρη στον Πειραιά (2 Μαρτίου) και Λαύριο εκτός (9 Μαρτίου).

Στις 14 Μαρτίου ο Ολυμπιακός θα παίξει στο Μιλάνο με την Αρμάνι και στις 16/03 είναι προγραμματισμένο για την Α1 το ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Λογικά θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος σε αυτά.

Διαβάστε επίσης

Όσο δεν πάει… Με κάθε κόστος!

Όσο δεν πάει… Με κάθε κόστος!

Η Αδριατική λίγκα η οποία… «ανήκει» στην Ευρωλίγκα, το ούτε βήμα πίσω και το κόστος ακόμα κι αν αυτό είναι η… Ευρωλίγκα!

Δεν το έχετε καταλάβει καλά το έργο!

Δεν το έχετε καταλάβει καλά το έργο!

Πρεμούρα μεγάλη για τις συνέπειες που θα έχει ο Ολυμπιακός. Για να δούμε και την άλλη όψη του νομίσματος. Θα είναι ίδια τα οικονομικά συμβόλαια για πρωτάθλημα/Κύπελλο χωρίς Ολυμπιακό; Μάλλον γελιέστε…