Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγάζει 12άδα και «πετάει» για Κωνσταντινούπολη!

Βγάζει 12άδα και «πετάει» για Κωνσταντινούπολη!
Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2019 - 21:11
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Εφές, επί πειραϊκού εδάφους και ακολούθως οι «ερυθρόλευκοι» θα «πετάξουν» για Κωνσταντινούπολη.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ προτίμησε να προπονήσει τους παίκτες του το πρωί της Τετάρτης (20/02) στο ΣΕΦ και στη συνέχεια να μεταβούν στο «Ελ Βενιζέλος». Θα βρίσκονται στον αερολιμένα Αθηνών στις 17:45 καθώς στις 18:55 είναι προγραμματισμένη η πτήση τους.

Μετά το τέλος της προπόνησης βέβαια θα αποφασίσει για την 12άδα και για τον ποιον θα αφήσει εκτός και θα μείνει στην Αθήνα μαζί με τον τραυματία Βασίλη Σπανούλη.

Στην Κωνσταντινούπολη δεν θα κάνουν κάτι εξτρά φυσικά, παρά μόνο θα καταλύσουν στο ξενοδοχείο τους, θα γευματίσουν και θα ξεκουραστούν. Γι αυτό τον λόγο και δεν θα πάρει δεκατρείς παίκτες μαζί του ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση θα το επισκεφτούν το πρωί ανήμερα του ματς, για χαλάρωμα και σουτάκια.

Διαβάστε επίσης

Βγάζουν… μάτια οι επιδόσεις της Εφές στην Πόλη (vids)

Βγάζουν… μάτια οι επιδόσεις της Εφές στην Πόλη (vids)

Τρομερά δύσκολη η αποστολή του Ολυμπιακού αλλά… έτσι όπως τα έκανε, θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για να παλέψει με την Εφές όσο δεν πάει και να κρατήσει «ζωντανή» και την τελευταία του ελπίδα για την 4η θέση.

Συμεωνίδη; Δεν βρέχει… Φτύνουν!

Συμεωνίδη; Δεν βρέχει… Φτύνουν!

Βγήκε και μίλησε ο προεδρεύων της ΚΕΔ και ρεζιλεύτηκε πανελλαδικώς. Ούτε πόσα μέλη έχει η ΚΕΔ δεν ξέρει. Πέντε είπε ενώ είναι τέσσερα. Γι αυτό είναι και παράνομη με το γράμμα του νόμου, εκ των άλλων.

Focus στην τακτική για Εφές

Focus στην τακτική για Εφές

Με το γνωστό πρόβλημα του Βασίλη Σπανούλη, ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προπόνηση της Τρίτης (19/02) ενόψει Εφές στην Κωνσταντινούπολη για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.