Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι διαιτητές με την Εφές

Οι διαιτητές με την Εφές
Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 - 10:22

Σημαντικό ματς δίνει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη το απόγευμα (21/2, 19:30) στην Κωνσταντινούπολη, με αντίπαλο την Εφές. Ένα ματς που αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τους «ερυθρόλευκους», για να μείνουν ζωντανοί στη «μάχη» της τετράδας.

Με την Euroleague να ανακοινώνει τους διαιτητές που θα σφυρίξουν στο ματς αυτό. Πρόκειται για τον Κροάτη Νταμίρ Γιαβόρ, τον Ισπανό Μιγκέλ Άνχελ Πέρεθ και τον Λιθουανό Γιούργκις Λαουριναβίτσιους.

Ο Γιαβόρ έχει σφυρίξει τον Ολυμπιακό με την Κίμκι στη Μόσχα (νίκη 87-66) και τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (ήττα 94-78), ενώ την Εφές στην αναμέτρηση με την Μπασκόνια (εντός, νίκη 96-85).

Ο Πέρεθ τους «ερυθρόλευκους» στα ματς με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ (ήττα 93-80), με την Μπούντουτσνοστ στο ΣΕΦ (νίκη 92-70), με την Κίμκι στο ΣΕΦ (νίκη 71-57), αλλά και την Αναντόλου κόντρα στη Ζαλγκίρις (εντός έδρας, ήττα 93-79).

Ένας διαιτητής που πριν από μερικές ημέρες, την περασμένη Κυριακή, σφύριξε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ με πολλά λάθη στο φινάλε που προκάλεσαν τα έντονα παράπονα των δύο ομάδων, ειδικά των Μαδριλένων!

Τέλος, ο Λαουριναβίτσιους δεν έχει σφυρίξει ξανά τον Θρύλο. Όσον αφορά στην Εφές, διηύθυνε το εντός έδρας ματς της με τον Παναθηναϊκό (νίκη 78-62).

Διαβάστε επίσης

«Να τους ματσάρουμε στην αθλητικότητα»

«Να τους ματσάρουμε στην αθλητικότητα»

Ο Μπράιαν Ντάνστον σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης της Εφές με τον Ολυμπιακό τόνισε ότι αν η ομάδα του γυρίσει καλά την μπάλα θα βάλει δύσκολα στους «ερυθρολεύκους».

«Πρέπει να αλλάξει το σύστημα»

«Πρέπει να αλλάξει το σύστημα»

Μόνο τρελοί δεν είναι στον Ολυμπιακό για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ, κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις του επενδυτή του Άρη, Δημήτρη Γουλιέλμου, ο οποίος παραδέχεται ότι υπάρχει θέμα και θα πρέπει να αλλάξει το σύστημα.