Ντουντούκα
Προσκύνησε και η Γαλλίδα...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τσίρκο το έκανε η ΕΟΚ!

Τσίρκο το έκανε η ΕΟΚ!
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019 - 19:39

ΕΟΚ το… μεγαλείο σου! Λέμε τώρα… Όσο κι αν προσπάθησε ο Στέργιος Κουφός εξήγηση δεν μπορούσε να βρει. Είχε τον παίκτη του, τον Δημήτρη Μαυροειδή να πηγαίνει από το αεροδρόμιο απευθείας στο… 3ο δεκάλεπτο της ομάδας του, του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό. Κι όλα αυτά; Υπ ευθύνη ΕΟΚ.

Ο Μαυροειδής πήγε στη Βαμβέργη με την Εθνική ομάδα για τον αγώνα με τη Γερμανία. Στην αρχή η ΕΟΚ έλεγε ότι δεν θα πάει και στον Κολοσσό γνώριζαν ότι θα παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό. Μετά άλλαξε η ημερομηνία του αγώνα πρωταθλήματος (ήταν εξ αναβολής) και η ΕΟΚ είπε θα πάει ο Μαυροειδής στη Γερμανία. Φτάσαμε στο σημείο ο παίκτης να γίνει μπαλάκι και να κινδυνεύει με θλάση όπως είπε και ο προπονητής του Στέργιος Κουφός.

«Ξέραμε από την αρχή ότι το ματς με τον Παναθηναϊκό θα γινόταν την Κυριακή και ότι θα έπαιζε στο πρώτο παιχνίδι της Εθνικής ο Δημήτρης και ότι δεν θα πάει στη Γερμανία. Τώρα, δεν ξέρω… Αυτό είναι ένα θέμα της ΕΟΚ. Όταν άλλαξε η ημερομηνία, τον ρωτήσαμε τι θέλει να κάνουμε και μας είπε ό,τι θέλουμε εμείς. Τώρα, το παιδί ήρθε κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι σοβαρά αυτά, αλλά εντάξει. Δεν είναι σοβαρά για την υγεία του εννοώ. Δεν μπορώ να παίξω κορώνα-γράμματα εγώ… Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάθεις θλάση. Γι’ αυτό, κάναμε κάποια πράγματα για να τον βοηθήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Ήρθε ο Μιλουτίνοφ, χωρίς Λετονούς!

Ήρθε ο Μιλουτίνοφ, χωρίς Λετονούς!

Μετ΄εμποδίων και απουσιών συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ. Επέστρεψε ο Σέρβος αλλά πήρε ρεπό για να ξεκουραστεί. Την Τρίτη έρχονται οι Στρέλνιεκς και Τίμα.