Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία ακόμα… ευρωπαϊκή εβδομάδα!

Μία ακόμα… ευρωπαϊκή εβδομάδα!
Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019 - 08:39

Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη. Και αυτό αποδεικνύεται συνεχώς και με κάθε τρόπο. Όπως και από το γεγονός ότι θα δώσει τρία ευρωπαϊκά ματς αυτή την εβδομάδα. Σε μπάσκετ Ανδρών, βόλεϊ Ανδρών και πόλο Γυναικών.

Την Τρίτη (5/3, 21:30) ο Αυτοκράτορας του βόλεϊ θα παίξει με την Τρεντίνο στην Ιταλία, για τον δεύτερο ημιτελικό του CEV Cup. Με την ομάδα του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ να στοχεύει στην υπέρβαση στο Τρέντο, κόντρα στην Παγκόσμια πρωταθλήτρια, για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού.

Την Παρασκευή (8/3, 20:00) οι μπασκετμπολίστες του Θρύλου θα αντιμετωπίσουν την Μπούντουσνοστ στο Μαυροβούνιο, για την 25η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Τέλος, το Σάββατο (9/3, 17:30) τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη θα υποδεχθούν την Σαν Αντρέου στο Παπαστράτειο, για τον δεύτερο προημιτελικό της LEN Euroleague, θέλοντας να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για το Final-4.

Διαβάστε επίσης

Αντίδραση με Άρη...

Αντίδραση με Άρη...

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Άρη στις 18:30 για την 17η αγωνιστική της Basket League. Live στο gavros.gr/CS4.

Νέα αρχή με τον Άρη

Νέα αρχή με τον Άρη

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την Κυριακή την προετοιμασία τους για το δευτεριάτικο ματς (4/3, 18:30), με μοναδικό απόντα τον Στρέλνιεκς.