Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντεμπούτο με… καλάθια για Ζευγαρά και Κολοβέρο (vids)

Ντεμπούτο με… καλάθια για Ζευγαρά και Κολοβέρο (vids)
Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 - 19:04
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ντέιβιντ Μπλατ πήρε μαζί του στο ματς με τον Πανιώνιο τους δύο Έφηβους της ομάδας, Θωμά Ζευγαρά και Ιωσήφ Κολοβέρο, συμπληρώνοντας μάλιστα με τα δύο αυτά παιδιά και 12άδα καθώς είχε τρεις απουσίες (Σπανούλη, Στρέλνιεκς και Αγραβάνη) ενώ και ο Ποκουσέφκσι πιάνει θέση ξένου και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α1.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, με 3 λεπτά να απομένουν έβαλε τον Ιωσήφ Κολοβέρο στο ματς, ενώ ένα λεπτό αργότερα έριξε στο παρκέ και τον Θωμά Ζευγαρά, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα σκόραρε το πρώτο του καλάθι στην Α1. Είχε δύο άστοχες προσπάθειες στη συνέχεια αλλά στη 2η ο Ιωσήφ Κολοβέρος, πήρε το επιθετικό και από κάτω έκανε το 63-101 για τον Ολυμπιακό.

Πρώτο βάπτισμα για τους δύο μικρούς του Ολυμπιακού που δεν σταμάτησαν να δέχονται τις ευχές προπονητών και συμπαικτών.

Διαβάστε επίσης

«Άλλο επίπεδο η Α1 από το εφηβικό»

«Άλλο επίπεδο η Α1 από το εφηβικό»

Δίχως να μπορεί να κρύψει το χαμόγελο και τη χαρά του, ο Ιωσήφ Κολοβέρος, μετά το ντεμπούτο του με την αντρική ομάδα του Ολυμπιακού και τους πρώτους του πόντους, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις on camera.

«Δεν είμαι Πυθία...»!

«Δεν είμαι Πυθία...»!

Για την αγωνιστική κατάσταση των «ερυθρόλευκων» και τα κίνητρα τους, για την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας και τις αποφάσεις της διοίκησης τις οποίες υποστηρίζει 1000% γιατί αυτός το επέλεξε, μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ μετά το ματς με τον Πανιώνιο.