Ντουντούκα
Άντε να αρχίσει ξανά η μπαλίτσα να δούμε Θρύλο...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όλοι έχουν την αποστολή τους

Όλοι έχουν την αποστολή τους
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019 - 15:16
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

«Τελικός» πρόκρισης απόψε στο ΣΕΦ. Για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο στόχο του, να νικήσει την Ζαλγκίρις, θα πρέπει όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μέσα και έξω από το παρκέ. Δεν φτάνει μόνο η στήριξη του κόσμου.

Η μεν ομάδα, οι παίκτες και ο Ντέιβιντ Μπλατ, έχουν τη δική τους αποστολή. Να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, να παίξουν όπως πρέπει, για να έρθει η νίκη. Δεν είναι εύκολη αποστολή, αλλά είναι εφικτή. Στο χέρι τους είναι εξάλλου.

Ο δε κόσμος, οι οπαδοί του Θρύλου που θα είναι στην εξέδρα, χειροκρότημα και φωνή 40 λεπτά. Ο δικός τους ρόλος είναι διαφορετικός. Να δώσουν ώθηση στους «ερυθρόλευκους», να αποδοκιμάσουν τους Λιθουανούς.

Εάν αυτά τα δύο γίνουν μια γροθιά, ομάδα και κόσμος, οι πιθανότητες για επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι αυξημένες. Μαζί, λοιπόν, να παίξουν... μπάλα για να γίνει αυτό που πρέπει. Να νικήσει ο Ολυμπιακός και να βρεθεί κοντά στην πρόκριση στα πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν χαρά σε έναν μαχητή της ζωής! (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν χαρά σε έναν μαχητή της ζωής! (pics)

Ο 8χρονος Βασίλης, εδώ και μήνες, βρίσκεται σε ένα δωμάτιο νοσοκομείο και παλεύει για το μεγαλύτερο αγαθό. Με τους παίκτες του Θρύλου να τους φτιάχνουν τη διάθεση, κάνοντας κάτι απλό. Τον υποδέχθηκαν στο ΣΕΦ, χάρη στο Make-A-Wish!