Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «Παπ» συνάντησε τον Παπανικολάου!

Ο «Παπ» συνάντησε τον Παπανικολάου!
Δευτέρα, 1 Απριλίου 2019 - 22:40

Μένοντας για 21 λεπτά (21:24) στο παρκέ του «Μελίνα Μερκούρη», στο ματς με το Ρέθυμνο, ο Κώστας Παπανικολάου πραγματοποίησε την 216η εμφάνιση του στην Basket League με τον Ολυμπιακό. Και με αυτήν «έπιασε» τον… άλλον Παπανικολάου της «ερυθρόλευκης» ιστορίας, τον Δημήτρη, στην έκτη θέση της σχετικής λίστας της ομάδας στο πρωτάθλημα!

Ο Δημήτρης Παπανικολάου μέτρησε 216 ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, από το 1995 μέχρι το 2002, ενώ ο Κώστας έφτασε αυτόν τον αριθμό, διανύοντας την όγδοη σεζόν του στην ομάδα (2009-2013, 2015-2019).

Μάλιστα, ο 28χρονος φόργουορντ έχει «σκαρφαλώσει» σε όλες τις ιστορικές λίστες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα! Κάτι που μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία

Διαβάστε επίσης

Το Σάββατο (13/4) με ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ

Το Σάββατο (13/4) με ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1. Εκεί όπου δεσπόζει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ίδια μέρα και ώρα όλες οι αναμετρήσεις.

«Δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και φταίμε εμείς»

«Δεν κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και φταίμε εμείς»

Ο Ντέιβιντ Μπλατ μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ρέθυμνο, για την ήττα από τη Ζαλγκίρις, την τύχη που δεν κρατάει πλέον στα χέρια του ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, αλλά και την επέμβαση που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης.