Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με νοοτροπία Θρύλου...

Με νοοτροπία Θρύλου...
Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 - 09:46
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Δεν αποτελεί κριτήριο ένα ματς, αλλά με τις συνθήκες που έγινε αυτό, φάνηκαν πολλά. Παραμονή του ματς ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς γκαρντ. Μόνο με τον Μάντζαρη. Τραυματίες οι Σπανούλης και Στρέλνιεκς, έλειπε ο Γκος που ήταν στην Αμερική, ο Ουέμπερ αποτελεί παρελθόν, ενώ ο Τουπάν ζήτησε να φύγει, απουσίασε αδικαιολόγητα από τις υποχρεώσεις της ομάδας και κλήθηκε σε απολογία. Μέσα στο παρκέ, όσοι βρέθηκαν και αγωνίστηκαν, έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν.

Το αποτέλεσμα ήταν η νίκη με 80-59. Το σημαντικότερο, όμως, ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Έπαιξαν λίγοι και καλοί! Αυτοί που κατάλαβαν πώς έχουν τα πράγματα, που έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα. Κι αυτό λέει πολλά. Για το παρόν και για το μέλλον.

Όποιος φορά αυτή τη φανέλα, πρέπει να δείχνει πώς αντιλαμβάνεται τι σημαίνει σε κάθε ματς. Δεν φτάνει μια καλή εμφάνιση. Πάντα πρέπει να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Δεν έχει «συμβόλαιο» με την πεντάδα, ούτε με το χρόνο συμμετοχής. Ο Βεζένκοφ αποτελεί το παράδειγμα. Δεν έχει «μουρμουρίσει» σαν κάτι άλλους... Δούλεψε και δικαιώνεται. Κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι τους. Η ομάδα πάνω από όλα.

Διαβάστε επίσης

Όταν ο Τσέρι «καθάρισε» τον ΠΑΟ!

Όταν ο Τσέρι «καθάρισε» τον ΠΑΟ!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού έχει αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό με τη φανέλα της Ζαλγκίρις, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει απέναντι στους «πράσινους» μία εξαιρετική εμφάνιση.