Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στον Ολυμπιακό δεν τα βάζουμε ποτέ κάτω και προχωράμε!»

«Στον Ολυμπιακό δεν τα βάζουμε ποτέ κάτω και προχωράμε!»
Τρίτη, 23 Απριλίου 2019 - 13:35

Το εισιτήρια για την Ευρωλίγκα πήρε ο Ερυθρός Αστέρας μετά την κατάκτηση της Αδριατικής Λίγκας. Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε στο Sport24Radio 103.3 και έκανε αναφορά στον Ολυμπιακό. Στην πορεία των «ερυθρολεύκων» και στο ενδεχόμενο της συμμετοχής του, την επόμενη σεζόν στην ABA Liga.

Με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού και τεχνικού του Ερυθρού Αστέρα να σχολιάζει για την πορεία του Θρύλου φέτος: «Δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες και πράγματα. Δεν νομίζω ότι είναι και καλό αυτή τη στιγμή να μιλήσω. Ο προπονητής του Ολυμπιακού και η διοίκηση ξέρουν καλύτερα τι έγινε φέτος και όλες τις λεπτομέρειες.

Μπορεί να είναι μια αποτυχημένη χρονιά, αλλά στον Ολυμπιακό δεν τα βάζουμε ποτέ κάτω και προχωράμε. Ψηλά το κεφάλι και όλα καλά θα πάνε. Πρέπει να σκεφτείς, να βρεις τις λύσεις και να προχωρήσεις. Από τις πολλές συζητήσεις και να γυρίζεις πίσω δεν έχει κερδίσει κανένας».

Όσον αφορά στην πιθανή συμμετοχή του Ολυμπιακού στην Αδριατική λίγκα, τόνισε: «Τώρα όλες αυτές τις μέρες με τους τελικούς δεν ασχολήθηκα. Ήμουν συγκεντρωμένος στους τελικούς. Γενικώς στον αέρα και στον κόσμο είναι μοιρασμένες οι απόψεις για το αν είναι καλό ή όχι».

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει στροφές ο Πρίντεζης!

Ανεβάζει στροφές ο Πρίντεζης!

O Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τη μέση του, δείχνει να το ξεπερνάει και μάλιστα έβγαλε μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος της ομάδας την Μ. Τρίτη σε σχέση με την προηγούμενη.

Φιλικό με το Λαύριο στο ΣΕΦ!

Φιλικό με το Λαύριο στο ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός την Μ.Πέμπτη (25/04) στις 13:00 θα δώσει στο ΣΕΦ φιλικό με το Λαύριο, το οποίο θα είναι φυσικά προπονητικού χαρακτήρα και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Μένουν ακόμα τρία «εισιτήρια»

Μένουν ακόμα τρία «εισιτήρια»

Μετά και την κατάκτηση του τίτλου στην Αδριατική Λίγκα από τον Ερυθρό Αστέρα, είναι γνωστές οι 15 από τις 18 ομάδες της νέας σεζόν.