Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύμνοι Αταμάν για Σπανούλη!

Ύμνοι Αταμάν για Σπανούλη!
Παρασκευή, 3 Μαΐου 2019 - 11:17
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Στα τεράστια εκτίμηση και υπόληψη έχει ο Εργκίν Αταμάν τον Βασίλη Σπανούλη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Sport24Radio ο προπονητής της Εφές, υπογράμμισε ότι είναι ο Έλληνας παίκτης που θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί μαζί του. Διότι είναι παίκτης ηγέτης και ταιριάζει στο σύστημα και το μπάσκετ που παίζουν οι ομάδες του.

Όχι μία, αλλά δύο φορές στο παρελθόν το προσπάθησε, αλλά δεν τα κατάφερε. Όταν ήταν στην τεχνική ηγεσία της Γαλατασαράι. Την πρώτη φορά έκανε μια μεγάλη οικονομικά προσφορά στον Σπανούλη, αλλά ο Kill Bill την απέρριψε, καθώς όπως τόνισε ο κόουτς Αταμάν, ο Βασίλης δεν ήθελε να αφήσει τον Ολυμπιακό. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και τη δεύτερη φορά.

Αλλά, όπως και να το κάνουμε, έχει σημασία να ακούς από έναν προπονητή από το εξωτερικό πώς θα ήθελε, όσο τίποτα άλλο, να έχει στη διάθεσή του και να δουλέψει με τον κορυφαίο Έλληνα γκαρντ. Έναν πραγματικό ηγέτη.

Διαβάστε επίσης

Για το 30 στα 30 απέναντι στον Κολοσσό

Για το 30 στα 30 απέναντι στον Κολοσσό

Ο Ολυμπιακός κλείνει την εκκρεμότητα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το Σάββατο (18:00) κόντρα στον Κολοσσό στο ΣΕΦ και αποσκοπεί στην 15η εντός έδτας νίκη του επί των "θαλασσί". - "Διπλός" Βεζένκοφ!