Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτυρίες για την παράνομη και ανυπόληπτη ΚΕΔ

Μαρτυρίες για την παράνομη και ανυπόληπτη ΚΕΔ
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 19:54
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέραμε δεν κάνει πίσω στα αιτήματά του, ούτε φυσικά στην προσφυγή στον ΑΣΕΑΔ με την οποία ζητά να αναβληθεί όλη η αγωνιστική καθώς οι ορισμοί των διαιτητών από την ΚΕΔ είναι παράνομοι, από τη στιγμή που παρέστησαν δύο (2) από τα μέλη της Επιτροπής.

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είπε πως θα διεξαχθεί κανονικά η αγωνιστική και αν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο ΑΣΕΑΔ… θα ακυρωθούν τα αποτελέσματα (;).

Το ότι παρέστησαν μόνο δύο μέλη της ΚΕΔ (ο κανονισμός ορίζει τουλάχιστον 5 και ούτως ή άλλως είναι 4 τυπικά, ενώ στις συνεδριάσεις δεν πατάει ούτε ο πρόεδρος, ο Στέλιος Συμεωνίδης) το επιβεβαίωσαν και οι υπόλοιπες ομάδες, με τον νομικό του Προμηθέα να λέει χαρακτηριστικά…

«Ήμουν πάρων, η κλήρωση έγινε από δύο άτομα, ο κ. Συμεωνιδης αποχώρησε. Γεννάται ζήτημα παρανομίας της κλήρωσης βάσει των κανονισμών εφόσον η ΚΕΔ έχει τέσσερα μέλη, αλλά την ίδια στιγμή οι αποφάσεις της ΚΕΔ είναι άμεσα εκτελεστέες. Πρέπει να πάρει απόφαση το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ για αναβολή της αγωνιστικής».

Ο Λιόλιος είπε από την πλευρά του: «Η ΚΕΔ είναι ανυπόληπτη δεν μπορεί να συνεχίσει, δεν είναι αξιόπιστη, την μέμφομαι. Πρέπει να αλλάξει η διαδικασία. Αυτοί έχουν τελειώσει- δεν υπάρχουν! Τελειώσανε».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρώτησε τη νομική σύμβουλο του ΕΣΑΚΕ, να εξηγήσει τι θα γίνει την Τετάρτη και εκείνη απάντησε: «Μπορεί να γίνει η αγωνιστική αλλά αν η προσφυγή κερδηθεί από τον Ολυμπιακό, θα πρέπει να επαναληφθεί και η αγωνιστική και τα πλέι οφ».

Ο Λιόλιος του Προμηθέα έκανε σε εκείνο το σημείο τέσσερις προτάσεις: «Να κάνει πίσω ο Ολυμπιακός στην προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, να μην σφυρίξει ο Αναστόπουλος στο Ολυμπιακός-Προμηθέας αλλά και να τον προστατεύουν οι ομάδες».

Σε εκείνο το σημείο έκανε παρέμβαση ο Γαλατσόπουλος, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ και είπε πως αίσθησή του είναι πώς θα δηλώσει κώλυμα και δεν θα σφυρίξει».

Ο Γιαννακόπουλος είπε με επιθετικό ύφος στον Λιόλιο πως υπερασπίζεται τον Ολυμπιακό. Ο Λιόλιος συνέχισε με τις προτάσεις του λέγοντας «να μην μπουν στους αγώνες του Ολυμπιακού οι Μάνος και Παναγιώτου και τέλος, να οριστεί νέο Δ.Σ. ώστε να παρθούν δεσμευτικές αποφάσεις για την διαιτησία».

Διαβάστε επίσης