Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας υπουργός που ξέρει μόνο από ανακοινώσεις!

Ένας υπουργός που ξέρει μόνο από ανακοινώσεις!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 12:21
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Είναι πραγματικά απίστευτο. Την περασμένη Παρασκευή δεν τηρήθηκαν οι διαδικασίες. Η ΚΕΔ αντί να έχει τρία άτομα την ώρα των ορισμών των διαιτητών, είχε δύο. Παράνομοι ορισμοί! Παρόλα αυτά, ο Γιώργος Βασιλειάδης παραμένει αμέτοχος. Ακόμα και με όλα όσα έχουν συμβεί δεν παρεμβαίνει. Δεν κάνει τίποτα.

Ο προκάτοχός του, ο Σταύρος Κοντονής, έφτασε στο σημείο να... ορίσει διαιτητές για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ, το 2016 για τους δικούς του λόγους. Κι αν δεν έμπαιναν οι διαιτητές που είχε... επιλέξει, δεν θα γίνονταν το ματς. Τώρα, ο Βασιλειάδης δεν κάνει απολύτως τίποτα. Η κατάσταση είναι τεταμένη, η ΚΕΔ κάνει ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς και δεν υπάρχει η ανάλογη αντίδραση.

Όταν βλέπεις πώς υπάρχουν πολλές... σκιές στο κομμάτι της διαιτησίας, με όσα έγιναν και την περασμένη Παρασκευή, δεν ασχολείται. Δεν κάνει το παραμικρό και αφήνει μια κατάσταση να συντηρείται! Διότι υπάρχουν πολλά θέματα με την ΕΟΚ και τη διαιτησία στο ελληνικό μπάσκετ.

Δεν θα έπρεπε να είχε ήδη επέμβει; Δεν θα έπρεπε να έχει αναλάβει δράση; Όταν βλέπει όλα όσα γίνονται, όταν βλέπει μια επιτροπή Διαιτησία να μην εφαρμόζει τον κανονισμό, να μην τηρεί όσα αναφέρουν οι σχετικοί νόμοι και δεν κάνει το παραμικρό, έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Το μοναδικό που κάνει είναι να κάνει δηλώσεις, να βγάζει το υφυπουργείο ανακοινώσεις, αλλά να μην ασχολείται με την ουσία. Μόνο με ό,τι «βολεύει» ορισμένους και όχι με το πραγματικό πρόβλημα! Κι αυτό δεν είναι άλλο από την μη τήρηση του νόμου. Όταν γίνονται όλα αυτά από την ΕΟΚ και την ΚΕΔ και δεν αναλαμβάνει δράση, τότε ένα είναι το συμπέρασμα. Είναι αδύνατο να δώσει λύσεις, είναι ανήμπορος να κάνει το αυτονόητο.

Διαβάστε επίσης

Κατεβαίνει κόντρα στον Προμηθέα ο Ολυμπιακός, περισσότεροι από 7.000 στο ΣΕΦ!

Κατεβαίνει κόντρα στον Προμηθέα ο Ολυμπιακός, περισσότεροι από 7.000 στο ΣΕΦ!

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ματς με την ομάδα της Πάτρας και όλα δείχνουν ότι θα παίξουν κανονικά, σε ένα ματς στο οποίο οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών».