Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΟΔΚΕ στην «Πράσινη», αλλά ο Σχινάς στα δικαστήρια με την «Πράσινη»

Η ΟΔΚΕ στην «Πράσινη», αλλά ο Σχινάς στα δικαστήρια με την «Πράσινη»
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 16:46

Στην Ελλάδα τα πάντα είναι επιτρεπτά και φυσικά όπως είχε πει και ο Στέλιος Συμεωνίδης «σε τρεις ημέρες θα έχει ξεχαστεί το θέμα». Η ΟΔΚΕ, η Ομοσπονδία Διαιτητών Ελλάδας στο μπάσκετ επέλεξε να δημοσιεύσει στην εφημερίδα «Πράσινη»- λες και χάθηκαν οι υπόλοιπες εφημερίδες και κυρίως μη οπαδικές για να κρατήσει τα προσχήματα- τον ισολογισμό της «λησμονώντας» πως ένας διαιτητής της είναι στα δικαστήρια με την συγκεκριμένη εφημερίδα και την εργοδοσία της.

Ο Χρυσόστομος Σχινάς έχει ασκήσει μηνύσεις καθώς έχει στοχοποιηθεί από την συγκεκριμένη εφημερίδα με πρωτοσέλιδες αναφορές και μάλιστα- όπως επίσημα είχε εξηγήσει η ΚΕΔ- αυτός είναι και ο λόγος που δεν σφυρίζει στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Το είπε και ο ίδιος πρόσφατα σε συνέντευξή του ότι έχει αποκλειστεί από τον Γιαννακόπουλο και επιβεβαίωσε πως βρίσκονται στα δικαστήρια.

Η ΟΔΚΕ που κόπτεται για το καλό των διαιτητών της αγνόησε εντελώς τον Χρυσόστομο Σχινά και τον «άδειασε» δημοσιεύοντας τον ισολογισμό της στην «Πράσινη». Κατανοούμε ότι μία καταχώρηση δεν είναι φτηνή και επειδή μπορεί να έχουν φίλους εκεί μέσα (ίσως τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβολο) προτίμησαν να τη βγάλουν τσάμπα, αλλά ρε παιδιά… θετικός είναι ο ισολογισμός που δημοσιεύσατε; Κέρδη δεν εμφανίσατε; Γιατί να τη βγάλετε στο τσάμπα;

Διαβάστε επίσης

Η ΟΔΚΕ δημοσίευσε τον ισολογισμό της στην «Πράσινη» του Γιαννακόπουλου! (pic)

Η ΟΔΚΕ δημοσίευσε τον ισολογισμό της στην «Πράσινη» του Γιαννακόπουλου! (pic)

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον. Τι αναφέρει με επίσημη ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Φυσικά ο ισολογισμός είναι… θετικός. Ήρθε η ανάπτυξη όπως λέει και ο Τσίπρας. Μετά την ΚΑΕ ΠΑΟ με κέρδη και η Ομοσπονδία Διαιτητών.