Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελεύθερος ο Τίμα από τον Ολυμπιακό!

Ελεύθερος ο Τίμα από τον Ολυμπιακό!
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 - 17:47
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ελεύθερος από τον Ολυμπιακό είναι ο Γιάνις Τίμα, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Κίμκι. Ο Λετονός φόργουορντ δεσμεύονταν με κλειστό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και για την επόμενη σεζόν, ωστόσο συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους, η οποία είναι προς όφελος όλων των πλευρών.

Η λιτή ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει...

"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασία της με τον Γιάνις Τίμα στον οποίο και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

Ο Τίμα δεν κόλλησε ποτέ στον Ολυμπιακό και μάλιστα είχε βαρύ συμβόλαιο (900 χιλιάδες ευρώ), ενώ από τη στιγμή που δόθηκε δανεικός στην Κίμκι φάνηκε να ταιριάζει στο στυλ της ρώσικης ομάδας που ήθελε να τον κρατήσει και για την επόμενη σεζόν.

Πλέον δεν χρειάζεται να τον αγοράσει από τον Ολυμπιακό, κάτι τέτοιο άλλωστε δεν ήταν σίγουρο πως ήταν διατεθειμένη να το κάνει, αναλαμβάνει το συμβόλαιο του και συνεχίζουν τη συνεργασία τους, με τον Ολυμπιακό να ξεμπλέκει από ένα βαρύ συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης

«Ανοίγει» το Camp των Ακαδημιών του Ολυμπιακού

«Ανοίγει» το Camp των Ακαδημιών του Ολυμπιακού

Οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν τους φίλους της ομάδας να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους, να μάθουν από τους προπονητές του Ολυμπιακού και φυσικά να περάσουν ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές.