Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασίζει για Αγραβάνη και Μπόγρη!

Αποφασίζει για Αγραβάνη και Μπόγρη!
Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2019 - 20:50

Στον Ολυμπιακό απαλλάχθηκαν από έναν μεγάλο βραχνά και πάνε στις επόμενες υποθέσεις. Για κάποιες βλέπετε έχουν και πίεση χρόνου. Στο μεγάλο Λιμάνι καλούνται να αποφασίσουν και να οριστικοποιήσουν τις υποθέσεις των Γιώργου Μπόγρη και Δημήτρη Αγραβάνη.

Αμφότεροι έχουν συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ωστόσο προβλέπεται και οψιόν αποδέσμευσης από πλευράς «ερυθρόλευκων», τη χρήση της οποίας έχουν δικαίωμα μέχρι τις 30 Ιουνίου και 5 Ιουλίου αντίστοιχα. Δεν έμεινε και πολύς καιρός. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιήσουν και θα επισημοποιήσουν τις αποφάσεις τους για τους δύο Έλληνες ψηλούς, οι οποίοι δύσκολα, εδώ που τα λέμε, θα μείνουν στον Πειραιά.

Ο Ολυμπιακός για back up 4άρι θα ανακοινώσει τον Τζέρεμι Έβανς που πέρσι έπαιζε στην Νταρουσάφακα και έχει «κλείσει» τον Δημήτρη Κακλαμανάκη από το Λαύριο για 3ο σέντερ, καθώς επιθυμία του Ντέιβιντ Μπλατ είναι να στελεχώσει με ένα αθλητικό 5άρι τις θέσεις στο "5" πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Χρονοδιάγραμμα υπάρχει και στο συμβόλαιο του Ζακ Λεντέι. Ο Ολυμπιακός καλείται μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου να αποφασίσει αν θα κρατήσει ή δεν θα ενεργοποιήσει τον όρο παραμονής (το πιθανότερο) στο συμβόλαιο του Αμερικανού.

Διαβάστε επίσης

«Η Μπαρτσελόνα βλέπει και Ουοναμέικερ»

«Η Μπαρτσελόνα βλέπει και Ουοναμέικερ»

Στη Βαρκελώνη, μετά την εξέλιξη με τον Σλούκα που θα μείνει στη Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Μπραντ Ουοναμέικερ, τη στιγμή που δεν έχουν ξεκαθαρίσει αν θα ανανεώσουν τον Τόμας Ερτέλ.