Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει Γιούτα Τζαζ ο Γκος...

Πάει Γιούτα Τζαζ ο Γκος...
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 - 17:58
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Παρελθόν θα αποτελέσει, όπως όλα δείχνουν, από τον Ολυμπιακό ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος. Ο Αμερικανός γκαρντ οδεύει προς επιστροφή στην πατρίδα του και τη συνέχεια της καριέρας του στο NBA και συγκεκριμένα με τη φανέλα των Γιούτα Τζαζ, που έχουν τα δικαιώματά του από το 2017 όταν τον είχαν επιλέξει στο Νο.55 του ντραφτ..

Η προθεσμία για το NBA out με τον Ολυμπιακό λήγει στις 25 Ιουλίου, με τους Τζαζ να εμφανίζονται έτοιμοι να καταβάλλουν 750.000 δολάρια και να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Τις προσεχείς ώρες αναμένεται η υπόθεση να ολοκληρωθεί και ο Γκος θα συνεχίσει τη νέα σεζόν την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού! Μία εξέλιξη κάπως απρόσμενη η αλήθεια είναι για τον Ολυμπιακό, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να τον πιστεύει αρκετά.

Είναι σαφές πως στον Ολυμπιακό θα πάρουν γκαρντ. Κοιτούσαν την αγορά ανεξαιρέτως του θέματος που προέκυψε με τον Αμερικανό, θέλοντας να πάρουν έναν δημιουργό, ωστόσο πλέον τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς αφενός ο Γκος ήταν να λάβει 800 χιλιάδες τον 2ο χρόνο του συμβολαίου του αφετέρου φέρνει και 750 χιλιάδψες δολάρια. Μένει να δούμε πως (κι αν) θα καλυφθεί το 2ο πόιντ γκαρντ (3ος ο Κόνιαρης) κι αν θα είναι με προσθήκη Έλληνα ή ξένου.

Διαβάστε επίσης

Στο Μιλάνο και ο Άαρον Ουάιτ

Στο Μιλάνο και ο Άαρον Ουάιτ

Από το Κάουνας στον ιταλικό βορρά και ο Αμερικανός φόργουορντ που ακολούθησε τους Σέρχιο Ροντρίγκες και Χρήστο Σταυρόπουλο.

«Πιθανώς στο ΝΒΑ ο Γκος»

«Πιθανώς στο ΝΒΑ ο Γκος»

Είναι πιθανό ο Αμερικανός να πληρώσει το buy-out στον Ολυμπιακό και να κάνει συμβόλαιο με ομάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.