Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασαν από ιατρικά Μπόλντγουϊν και Χαπ!

Πέρασαν από ιατρικά Μπόλντγουϊν και Χαπ!
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 - 18:19

Γεμάτη η πρώτη μέρα στην Ελλάδα για τους Γουέιντ Μπόλντγουϊν και Ίθαν Χαπ! Οι δύο Αμερικανοί που αφίχθησαν το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, από το πρωί της Τρίτης υπό τη συνοδεία των ανθρώπων του Ολυμπιακού πέρασαν από τις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και στη συνέχεια διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την μετακίνησή τους στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Μπράντον Πολ να αναμένεται το βράδυ της Τρίτης και να εκκρεμεί μόνο η άφιξη του Τσέρι, έχουν φέρει όλους τους παίκτες τους να περάσουν από ιατρικά- κάτι που δεν κάνουν όλες οι ομάδες- πριν την έναρξη της προετοιμασίας (20 Αυγούστου), ενώ θα παραλάβουν και από τις Ομοσπονδίες τις εξετάσεις των διεθνών παικτών.

Βλέπουν με αυτόν τον τρόπο ότι όλα είναι καλά και προχωρούν και εξαφανίζουν το ρίσκο να τους περάσουν από ιατρικά με την έναρξη της προετοιμασίας και αν τυχόν υπάρξει πρόβλημα, μετά να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Γι αυτό και κρίνεται προτιμότερο να έρθει ο Πολ στις 30 Ιουλίου και μετά από 20 ημέρες να ξαναέρθει στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό και ο Μπράντον Πολ (pics)

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό και ο Μπράντον Πολ (pics)

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αφίχθη στη χώρα μας λίγο πριν τις 21:00 με τελική πτήση από την Κωνσταντινούπολη και θα κάτσει λίγες μέρες ώστε να περάσει από ιατρικά και να τακτοποιήσει τα τελευταία θέματα της μετακίνησής του στον Ολυμπιακό.

Πολ: «Μιλάγαμε με τον Μπλατ από πέρσι»

Πολ: «Μιλάγαμε με τον Μπλατ από πέρσι»

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για την σεζόν με τον Ολυμπιακό παρουσιάστηκε ο Μπράντον Πολ, ο οποίος εν τη αφίξη του στην Αθήνα, τόνισε πως από την περσινή σεζόν βρίσκονταν σε ανοικτή επικοινωνία με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

«Σαν στο σπίτι του ο Ποκουσέφσκι»

«Σαν στο σπίτι του ο Ποκουσέφσκι»

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Σερβία στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων και η FIBA φυσικά του ετοίμασε ένα ενδιαφέρον αφιέρωμα…