Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Σλοβενία για το χάλκινο οι Έφηβοι

Με Σλοβενία για το χάλκινο οι Έφηβοι
Σάββατο, 3 Αυγούστου 2019 - 23:01

Γκαρούμπα και Αλντάρα στάθηκαν απροσπέλαστα εμπόδια για την Ελλάδα, η οποία για 25-26 λεπτά παρουσιάστηκε ανώτερη των περιστάσεων και έβαλε δύσκολα στο φαβορί Ισπανία αλλά δεν άντεξε μέχρι τέλους και ηττήθηκε με 70-54 στον 2ο ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ Εφήβων στον Βόλο.

Η «άμυνα ζώνης» αλλά και οι δύο μικροί σταρ της «φούρια ρόχα» Γκαρούμπα και Αλντάρα στα τελευταία τρία λεπτά της 3ης περιόδου ανέβασαν τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό και από κει και πέρα, η «γαλανόλευκη» δεν κατάφερε να ακολουθήσει μένοντας στους 46 πόντους για ώρα (10-25 το επιμέρους στο 3ο δεκάλεπτο και 28-54 τα ριμπάουντ συνολικά).

Ο Γκαρούμπα τελείωσε το ματς με 18 πόντους και 19 ριμπάουντ και ο Αλντάμα με 19 πόντους και 11 ριμπάουντ. Για την Ελλάδα, μόνος διψήφιος ο Ρογκαβόπουλος με 13 πόντους.

Στον τελικό λοιπόν οι Ισπανοί απέναντι στους Τούρκους, ενώ η Ελλάδα θα έχει ευκαιρία για το μετάλλιο (χάλκινο) απέναντι στη Σλοβενία την οποία έχει κερδίσει ήδη στο τουρνουά.

Τα Δεκάλεπτα: 20-12, 16-22, 10-25, 8-11.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με Σλοβενία για το χάλκινο οι Έφηβοι
Με Σλοβενία για το χάλκινο οι Έφηβοι

Διαβάστε επίσης

Στη Βαλένθια ο Βάνια Μαρίνκοβιτς (pic-vid)

Στη Βαλένθια ο Βάνια Μαρίνκοβιτς (pic-vid)

Στην Παρτιζάν ξεπετάχτηκε αλλά ήρθε η ώρα να ανταγωνιστεί σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο. Δεν θα είναι ο Ολυμπιακός, με τον Μπλατ να τον έχει τσεκάρει αλλά μέχρι εκεί, θα είναι η Βαλένθια για τα 2 επόμενα χρόνια.