Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανεκδιήγητη ασίστ από τον Ουέμπερ (vid)

Ανεκδιήγητη ασίστ από τον Ουέμπερ (vid)
Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019 - 19:47

Κάτω από τα πόδια, πίσω από τη πλάτη, στο ταμπλό και… κάρφωμα. Απίστευτη ασίστ από τον Μπριάντε Ουέμπερ.

Στο Μαϊάμι Pro League γίνονται πραγματάκια και το σόου δεν λείπει. Ο Μπριάντε Ουέμπερ, που έπαιξε για δύο μήνες πέρσι στον Ολυμπιακό πρόσφερε θέαμα ανάλογο με αυτό που βλέπουμε σε All Star στο ΝΒΑ. Έβγαλε τρομακτική ασίστ σε συμπαίκτη του καθώς πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του και πίσω από τη πλάτη του, ρίχνοντας την στο ταμπλό. Ήρθε και το κάρφωμα 360 μοιρών και το… γλυκό έδεσε.

Διαβάστε επίσης

Με Giannis και «Παπ» εύκολα το Ιράν (pics)

Με Giannis και «Παπ» εύκολα το Ιράν (pics)

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε η Εθνική ομάδα το τουρνουά προετοιμασίας Aegean στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς επικράτησε του Ιράν με 88-58 με πρωταγωνιστή και πάλι τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Διψήφιος και ο Παπανικολάου.

Στη 12άδα με Ιράν οι τρεις «ερυθρόλευκοι»

Στη 12άδα με Ιράν οι τρεις «ερυθρόλευκοι»

Η Εθνική ομάδα ολοκληρώνει στις 19:30 το τουρνουά Aegean στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να συμπεριλαμβάνει και τους τρεις «ερυθρόλευκους» που έχει μαζί του στην «γαλανόλευκη» αποστολή.

Ξηλώθηκε ο Ιβάν…

Ξηλώθηκε ο Ιβάν…

Το χρέος είναι 3 εκ. και ο «ευεργέτης» έδωσε… 40.000 ίσα-ίσα για να πάρουν πιστοποιητικό από την ΕΕΑ. Χρεωκοπημένη ομάδα αλλά η συμμετοχή… συμμετοχή στην Α1. Που να ψάχνεις για ομάδες τώρα…