Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάθημα ζωής για όλους μας…

Μάθημα ζωής για όλους μας…
Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 - 14:22

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μπορεί να είχε επιλέξει να μη μοιραστεί, δημόσια, μέχρι τώρα, το πρόβλημα υγείας, το οποίο αντιμετωπίζει, όμως αποφάσισε, πλέον, να το κάνει και να δώσει, με τα λόγια του, ένα μάθημα ζωής, προς όλους εμάς. Δύο ατάκες, από τη μακροσκελή επιστολή του, προς τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον κόσμο του αθλητισμούς εν γένει, περικλείουν όλο το νόημα, αυτών που θέλησε να μοιραστεί ο Ντέιβιντ Μπλατ, με ολους εμάς.

«Όταν ξεπέρασα το αρχικό σοκ και τον πόνο του να καταλάβω πως θα άλλαξε και θα μπορούσε να αλλάξει η ζωή μου από εδώ και πέρα, αποφάσισα πως δεν επρόκειτο να παραδοθώ σε τίποτα», ήταν η πρώτη κουβέντα του Μπλατ, η οποία δείχνει δύναμη ψυχής! Το να μην παραδίνεσαι, μπροστά στις δυσκολίες της ζωής, είναι ο Νο1 τρόπος για να τα καταφέρεις, να επιβιώσεις και να συνεχίσεις να πηγαίνεις μπροστά!

«Είναι ευθύνη μου να αποτελέσω παράδειγμα για όλους, να συνεχίσουν τη ζωή τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ποτέ, ποτέ, μα ποτέ να μην παραδίδονται ή να μην εγκαταλείπουν». Μεγάλη κουβέντα. Αποδεικνύει περίτρανα ότι ο Ντέβιντ Μπλατ κοιτάζει πέρα από τον εαυτό του. Πέρα από το δικό του πρόβλημα. Πέρα από τη δική του δυσκολία. Ξέρει καλά, ότι δεν είναι ο μόνος που το περνά…

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θεωρεί χρέος του το να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους, με το ίδιο πρόβλημα, να πάρουν κουράγιο και να κάνουν το καλύτερο δυνατό, στη ζωή τους. Για το σήμερα και το αύριο. Και για να μην παραδοθούν ποτέ!

Διαβάστε επίσης