Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υποκρισία και ο «πόνος» της ΚΕΔ

Η υποκρισία και ο «πόνος» της ΚΕΔ
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 - 20:15

Ίσως και να θυμάστε πριν από λίγες ημέρες τα «αποκλειστικά» και τους μύδρους που εξαπέλυε το σάιτ που είναι τσακωμένο με την αλήθεια, για το φιλικό της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού με τον Έσπερο και την ΚΕΔ που απαγόρευε να γίνει το ματς με έναν διαιτητή, όπως την ενημέρωσε ο εν λόγω ρέφερι Μαυρέλος. Και τι δεν γράφανε τότε… Είχαν άμεση και αποκλειστική πληροφόρηση. Από… καρεκλάτο. Made in Kalamata.

Τέλος πάντων… Η αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε φιλικό παιχνίδι με τα Μελίσσια, ομάδα Β΄Εθνικής με… ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ. Ναι, καλά διαβάσατε. Με ΕΝΑΝ διαιτητή. Το επέτρεψε η ΚΕΔ.

Άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Άλλα θα γίνονται στο βοηθητικό του ΣΕΦ κι άλλα στα υπόλοιπα γήπεδα. Έτσι είναι αυτά. Γιατί μιλάμε για Ολυμπιακό και ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Πριν λίγες ημέρες στο φιλικό στο βοηθητικό του ΣΕΦ υπήρχε τεράστιο πρόβλημα, αλλά στο φιλικό στα Μελίσσια δεν υπήρχε το παραμικρό θέμα. Ίδιες περιπτώσεις. Αμφότερες, με ομάδα Α2 και ομάδα Β΄Εθνικής. Άλλες αποφάσεις από την ΚΕΔ τότε και τελείως διαφορετικές τώρα…

Θα τα ξαναπούμε…

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Βεζένκοφ και Πολ με Ούνιξ Καζάν! (vid)

Χωρίς Βεζένκοφ και Πολ με Ούνιξ Καζάν! (vid)

Ο Ολυμπιακός άνοιξε τη σειρά των φιλικών αγώνων προετοιμασίας που θα δώσει στη βάση του, μέχρι να αναχωρήσει για τη Μόσχα και το «Γκομέλσκι Καπ», κόντρα στην Ούνιξ Καζάν.

Δεν κατάφερε την ολική ανατροπή (pics)

Δεν κατάφερε την ολική ανατροπή (pics)

Μετά το τουρνουά στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός «άνοιξε» τη σειρά των φιλικών προετοιμασίας επί πειραϊκού εδάφους με την Ούνικς Καζάν στο ΣΕΦ. Ήττα με 67-62 έχοντας 6 παίκτες εκτός...

Η Γαλλία πέταξε έξω τις ΗΠΑ, Αυστραλία για μετάλλιο!

Η Γαλλία πέταξε έξω τις ΗΠΑ, Αυστραλία για μετάλλιο!

Οι ΗΠΑ ηττήθηκαν από τη Γαλλία με 89-79 από τους «τρικολόρ» και έμειναν εκτός 4άδας. Αντίθετα, η Αυστραλία επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί απέναντι στην Τσεχία, κέρδισε με 82-70 και πήγε στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας.