Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το χειρότερο είναι ότι το παρατήσαμε στο τέλος…»

«Το χειρότερο είναι ότι το παρατήσαμε στο τέλος…»
Σάββατο, 2 Νοεμβρίου 2019 - 00:55

Απογοητευμένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στην Μακάμπι εμφανίστηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Κεστούτις Κεμζούρα.

Με τον προπονητή των Πειραιωτών να τονίζει ότι το χειρότερο ήταν ότι οι παίκτες του παράτησαν το παιχνίδι στο τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στη Μακάμπι... Έπαιξε ένα καλό παιχνίδι, πολύ δυνατά στην άμυνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που μας έβγαζε συνεχώς εκτός θέσεων. Το χειρότερο που μπορούσε να γίνει σήμερα είναι ότι το παρατήσαμε στο τέλος... Προσπαθούσαμε να σώσουμε την κατάσταση παίζοντας ατομικά... Δεν κάναμε αυτά που σχεδιάσαμε αμυντικά κι επιθετικά, υπάρχουν αντικειμενικοί και μη αντικειμενικοί λόγοι για αυτό... Δεν μπορούσαμε να πετύχουμε καλάθια στην επίθεση μέσα από το παιχνίδι μας και μας "χτυπούσαν" στην άμυνα με το τρανζίσιον παιχνίδι, τους δώσαμε πολλά εύκολα καλάθα. Προσπαθήσαμε στο τέλος να παίξουμε με αλλαγές στην άμυνα, ίσως έπρεπε να το είχαμε κάνει νωρίτερα αλλά δεν το κάναμε».

Όσον αφορά την προσαρμογή των Ριντ και Ρότσεστι ανέφερε:

«Είναι πολύ δύσκολο να το κάνουμε έχοντας μόνο αγώνες της EuroLeague που ουσιαστικά δεν κάναμε προπόνηση χθες, ήταν δύσκολο να προπονηθούμε. Τα δυο παιδιά μπήκαν χωρίς ουσιαστικά να προπονηθούν... Ο Ρότσεστι στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός αλλά στο δεύτερο ήταν λογικό να μην είναι τόσο καλός, ο Ριντ που δεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα... Είναι δύσκολο να τους ενσωματώσουμε στην ομάδα όμως έχουμε μέρες μπροστά μας. Πάντα μπορούμε να λέμε "γιατί έπαιξε αυτός ο παίκτης" ή "γιατί δεν έπαιξε αυτός ο παίκτης"... Ο Κόνιαρης είχε ένα πρόβλημα με τη μέση του και δεν μπορούσε να βοηθήσει σήμερα».

Διαβάστε επίσης

«Τελειώνει» ο Μπόλντγουϊν, έπεται και συνέχεια…

«Τελειώνει» ο Μπόλντγουϊν, έπεται και συνέχεια…

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει σύντομα ο Γουέιντ Μπόλντγουιν για τον Ολυμπιακό, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να λύσουν την συνεργασία τους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κεστούτις Κεμζούρα.

«Είμαστε απογοητευμένοι…»

«Είμαστε απογοητευμένοι…»

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως νιώθει πολύ άσχημα για την εμφάνιση και την ήττα του Ολυμπιακού από την Μακάμπι.