Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δανεικός στην Κρεμόνα ο Ίθαν Χαπ

Δανεικός στην Κρεμόνα ο Ίθαν Χαπ
Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019 - 17:02
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στην Ιταλία και δη την Κρεμόνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίθαν Χαπ! Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, όπως ανακοίνωσε η πειραϊκή ΚΑΕ, θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν δανεικός στην Κρεμόνα, η οποία εδώ και μέρες είχε δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.

Στον Ολυμπιακό ήθελαν να… αδειάσει κάπως το ρόστερ καθώς μαζεύτηκαν πολλοί με την προσθήκη των Ρότσεστι και Ριντ και αποδείχθηκε ιδανική λύση ο δανεισμός του νεαρού Αμερικανού σέντερ, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και φυσικά εμπειρίες, κάτι που δύσκολα θα γίνονταν στον Ολυμπιακό.

Στο μεγάλο Λιμάνι πιστεύουν αρκετά στις δυνατότητές του, αλλά πρέπει να «ψηθεί» πρώτα μέχρι να δείξει αν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο της Ευρωλίγκας και του Ολυμπιακού.

Μετά τον Χαπ, αναμένεται να αποχωρήσει με… ελευθέρας όμως αυτός ο Γουέιντ Μπόλντγουιν καθώς οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να λύσουν τη συνεργασία τους, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και 3η αποχώρηση από το φετινό ρόστερ.

Διαβάστε επίσης

Η επίθεση τον «πληγώνει»!

Η επίθεση τον «πληγώνει»!

Στον Ολυμπιακό πρέπει επειγόντως να βελτιώσουν την επιθετική τους λειτουργία. Η σύγκριση με την Εφές. Οι θέσεις του ανάμεσα στις 18 ομάδες της διοργάνωσης, σε 2%, 3% και ασίστ.

Ρότσεστι και Ριντ στο emag του Ολυμπιακού (pics)

Ρότσεστι και Ριντ στο emag του Ολυμπιακού (pics)

Κάτω από την ίδια στέγη και πάλι όλα τα αθλήματα της οικογένειας του Ολυμπιακού. Το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού του ενιαίου Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στις οθόνες σας.