Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο… φιλαλήθης mr. Πιτίνο

Ο… φιλαλήθης mr. Πιτίνο
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 - 19:50

Βγήκε να «απαντήσει» ο Ρικ Πιτίνο και καλά έκανε, στην επιστολή των Πρίντεζη, Παπανικολάου και Κόνιαρη όσον αφορά την πρόθεσή τους να μην συμμετάσχουν στην Εθνική ομάδα αν δεν προκύψει λύση από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο, στο θέμα του προπονητή της Εθνικής ομάδας, καθώς διαφορετικές διαβεβαιώσεις είχαν λάβει από τον Πιτίνο κι άλλα… βγήκαν στην πορεία.

Διαβεβαιώσεις που είχε δώσει ο ίδιος ο Αμερικανός κόουτς στους Πρίντεζη και Παπανικολάου πως δεν θα είναι σε καμία άλλη ομάδα πέραν της Εθνικής. Είχε δεσμευτεί σε αυτό, όπως άλλωστε το είχε δηλώσει και δύο φορές όταν ανέλαβε και επίσημα την Εθνική ομάδα.

«Όσο είμαι στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει άλλη ομάδα για μένα» έλεγε ξανά και ξανά.

Και βγήκε τώρα ο όχι φιλαλήθης Πιτίνο όπως φαίνεται να πει «όταν μίλησα με τους παίκτες του Ολυμπιακού δεν είχα «ανοικτές» προτάσεις για δουλειά».

Το ποιος εκτίθεται μετά από όλα αυτά και το ποιος ψεύδεται είναι ηλίου φαεινότερο. Ευτυχώς υπάρχουν και τα γραπτά να σας εκθέτουν ξανά και ξανά.

Διαβάστε επίσης

Λύθηκαν οι γλώσσες και άρχισαν να ξερνάνε… αλήθειες; (pics)

Λύθηκαν οι γλώσσες και άρχισαν να ξερνάνε… αλήθειες; (pics)

Τι έγινε ξαφνικά; Ο Γιαννακόπουλος επέβαλε τον Πιτίνο για την Εθνική ομάδα; Ο Γιαννακόπουλος και ο Παναθηναϊκός φέρονται ως «αφεντικά» του ελληνικού μπάσκετ; Ο Γιαννακόπουλος είναι οικογενειακός φίλος με τον μάνατζερ του Πιτίνο;