Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επ ΄ αόριστον εκτός και πάλι ο Γιάνις Στρέλνιεκς (photos)

Επ ΄ αόριστον εκτός και πάλι ο Γιάνις Στρέλνιεκς (photos)
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 17:10
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Επ΄ αόριστον θα μείνει εκτός δράσης ο Γιάνις Στρέλνιεκς ο οποίος τραυματίστηκε στο 4ο δεκάλεπτο, στο παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Αυτό βέβαια που έχει ενδιαφέρον είναι πως –σύμφωνα με τον μάνατζέρ του και όχι την επίσημη ενημέρωση των Ρώσων- ο Λετονός επηρέασε τον τραυματισμό που είχε υποστεί πέρσι τον Φεβρουάριο, στο παιχνίδι της Λετονίας με τον Μαυροβούνιο.

Τότε, ο μάνατζέρ του, τόνιζε πόσο περήφανος ήταν που αγωνίζονταν με ενοχλήσεις μέχρι το τελευταίο λεπτό όπου δεν άντεξε και βγήκε με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν για τον Ολυμπιακό.

Τώρα, η ΤΣΣΚΑ, είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα, ενώ σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, θα χάσει και τα παιχνίδια της Εθνικής Λετονίας με τη Βοσνία και τη Βουλγαρία τον επερχόμενο Φεβρουάριο.

Διαβάστε επίσης

Η ευκαιρία και η απουσία!

Η ευκαιρία και η απουσία!

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να μαζέψει κάποιες νίκες στα επερχόμενα παιχνίδια, αλλά η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ για τις επόμενες 20 μέρες περιπλέκει και ανακατεύει τα πράγματα για τους «ερυθρόλευκους».

Πλήγμα με Μιλουτίνοφ...

Πλήγμα με Μιλουτίνοφ...

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού έχει υποστεί μερική ρήξη στη δεξιά ποδοκνημική και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες...