Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ευκαιρία και η απουσία!

Η ευκαιρία και η απουσία!
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 19:59

Οι ούτως ή άλλως πενιχρές πιθανότητες για «οκτάδα», μπορεί –μετά την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε- να έχουν «ψαλιδιστεί», ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να μαζέψει κάποιες νίκες στα επερχόμενα παιχνίδια, όπου πηγαίνει στην Ισπανία να αντιμετωπίσει την ‘ανεβασμένη’ Βαλένθια (4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια), υποδέχεται τις γερμανικές Άλμπα- Μπάγερν στο ΣΕΦ στη «διαβολοβδομάδα» και πάει Ρωσία για τη Ζενίτ.

Δεν είναι δύσκολο το πρόγραμμα και με 3/4 νίκες θα ήταν σούπερ ευχαριστημένοι στον Πειραιά, αλλά η απουσία του Νίκολα Μιλουτίνοφ για τις επόμενες 20 μέρες περιπλέκει και ανακατεύει τα πράγματα για τους «ερυθρόλευκους».

Βλέπετε, ο Ολυμπιακός χάνει τον καλύτερό του παίκτη, τον «πυλώνα» του μέσα στη ρακέτα και στο λόου ποστ παιχνίδι, αλλά και στα ριμπάουντ. Έπειτα, χωρίς τον Μιλουτίνοφ αναπροσαρμόζεται και το παιχνίδι του Σπανούλη.

Μιλάμε για μία σημαντική απώλεια που σε συνδυασμό με την εικόνα του Ολυμπιακού, δεν σιγουρεύει τίποτα ενώ για δεύτερη φορά φέτος πιστοποιεί πως ο σχεδιασμός αρχικά ήταν εκ του προχείρου καθώς το «θα παίζει 27 λεπτά ο Μιλουτίνοφ» ευσταθεί μόνο για ρομπότ και βιονικό άνθρωπο. Να που μένει ξανά εκτός.

Ο Σέρβος σέντερ απουσίαζε και από το παιχνίδι της Βαρκελώνης με τη Μπαρτσελόνα στο οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 90-80.

Διαβάστε επίσης