Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεν μπορείς να δέχεσαι τόσους πόντους μπροστά στον κόσμο σου»

«Δεν μπορείς να δέχεσαι τόσους πόντους μπροστά στον κόσμο σου»
Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 - 23:37

Ο Αντώνης Κόνιαρης υποστήριξε, πως είναι απαράδεκτη αμυντική επίδοση οι 93 πόντοι στο ΣΕΦ και τόνισε, πως δεν έχει τελειώσει τίποτα για τον Ολυμπιακό, μετά την ήττα από την Άλμπα...

Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού, τόνισε χαρακτηριστικά:«Η Άλμπα είναι μια ομάδα πολύ επιθετική, ειδικά στα πρώτα 10". Έπρεπε να σταματήσουμε αυτό κυρίως, αλλά δεν το κάναμε. Έχουμε δεχθεί πολλές φορές πάνω από 90 πόντους, πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, αλλά δεν πρέπει σε ματς μπροστά στον κόσμο σου να δέχεσαι τόσους πόντους.

Είναι δύσκολο να παίζεις με τόσες αλλαγές μέσα στην χρονιά. Ο κόουτς είχε μόλις δυο μέρες να μας δείξει πώς θέλει να πορευθεί. Είναι δύσκολο να βάλεις τις βάσεις σε 48 ώρες. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι αρκετά καλά, αλλά δεν είναι εύκολο όλοι να προσαρμοστούμε σ' αυτά που θέλει ο προπονητής. Έπρεπε να έχουμε παραπάνω ενέργεια και διάθεση.

Σκεφτόμουν και πριν πόσο δύσκολο είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε. Όπως, όμως, είπε και ο προπονητής μας, πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο την επόμενη προπόνηση σε αυτή τη διοργάνωση».

Διαβάστε επίσης