Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ρότσεστι τους… έφτιαξε όλους!

Ο Ρότσεστι τους… έφτιαξε όλους!
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 23:35

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε ο Τέιλορ Ρότσεστι, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ, για την 20ή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Ο Αμερικανός γκαρντ «φώναξε» παρών! Βγήκε… μπροστά, σε ένα κομβικό σημείο για την ομάδα του Πειραιά και έδειξε την ποιότητα του. Για την κλάση του, μάλιστα, μίλησε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο κόουτς του Θρύλου δήλωσε: «Θέλω να αναφερθώ στον Ρότσεστι, που είχε 12 ασίστ σε λίγα λεπτά, δεν είχε εγωιστικό τρόπο και μας βοήθησε πολύ να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά αμυντικά, αν θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα. Ειδικά στην ποστ απ άμυνα που είναι για αυτούς βασικό να δημιουργήσουν. Το σώμα του Ρότσεστι δεν είναι εύκολο για αυτή τη Λίγκα. Το μυαλό του είναι. Πρέπει οι συμπαίκτες του να τον υποστηρίζουν σε άλλα θέματα. Σήμερα, έδειξε ότι είναι μεγάλη η κλάση του».

Ο πολύπειρος γκαρντ μοίρασε 12 ασίστ! Επίδοση εντυπωσιακή. Ενώ μάζεψε τρία ριμπάουντ, είχε ένα κλέψιμο και σημείωσε δύο πόντους (1/1 δίποντα), σε 19 αγωνιστικά λεπτά (19:36).

Διαβάστε επίσης

Ο «διαστημικός» Βεζένκοφ! (video)

Ο «διαστημικός» Βεζένκοφ! (video)

Σε βίντεο, η εκπληκτική εμφάνιση του διεθνούς φόργουορντ, στο ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο ΣΕΦ, για την Ευρωλίγκα...