Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκεί που πας να… «ξενερώσεις»

Εκεί που πας να… «ξενερώσεις»
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - 11:47

Πάνω που πας να πεις «εντάξει ας κοιτάξουμε τη νέα σεζόν», έρχονται κάτι ωραία παιχνίδια, όπως αυτό με την ΤΣΣΚΑ και… έρχεσαι στα ίσια σου. Προφανώς και ο τίτλος του κειμένου είναι «παγίδα». Γιατί αν… ξενερώνει κάποιος με τον Ολυμπιακό, ό,τι και αν συμβαίνει, τότε… κάτι δεν πάει καλά. Τόση και τόση κουβέντα γίνεται, εδώ και τόσο καιρό, για το πως ο Ολυμπιακός έχει… στερέψει από στόχους, στο μπάσκετ. Και πως οι στόχοι θα… εξαφανιστούν και τυπικά, από τόσο νωρίς στη σεζόν, αφήνοντας την ομάδα, δίχως να έχει κάτι να κυνηγά… Και κάθε φορά που η κουβέντα αυτή… φουντώνει, έρχονται ματς σαν αυτό της περασμένης Πέμπτης.

Δεν σε αφήνει ο Ολυμπιακός να… παραιτηθείς. Δεν σε αφήνει να πεις «εντάξει, άστο…». Δεν χωράει αυτό, στην ιδιοσυγκρασία του Θρύλου. Συνολικά, της οικογένειας του Ολυμπιακού, ανεξαρτήτως σπορ. Αλλά και ειδικότερα του μπασκετικού Ολυμπιακού, μιας και σε εκείνον αναφερόμαστε. Όταν αυτό το «μην τα παρατάς», στο δίδαξε… απέναντι στην ΤΣΣΚΑ! Εκεί όπου έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή, όλων των εποχών, για να πάρει ένα ευρωπαϊκό!

Ακόμη και αν η ομάδα του Μπαρτζώκα δεν πάει στην οκτάδα, το μέλλον έρχεται. Χτίζεται, προχωρά. Και η ουσία είναι ότι ο Θρύλος, δεν θα σε αφήσει ποτέ να πεις «τα παρατάω»…

Διαβάστε επίσης