Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκοτ: «Θα δούμε πως και πότε θα ολοκληρωθεί η χρονιά»

Σκοτ: «Θα δούμε πως και πότε θα ολοκληρωθεί η χρονιά»
Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 - 00:30

Εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορονοϊού, η αγωνιστική δράση στην Ευρωλίγκα έχει αναβληθεί, όπως είναι γνωστό, μέχρι και τις 11/4.

Ο Έντουαρντ Σκοτ, λοιπόν, σε δηλώσεις του, ξεκαθάρισε, ότι τη δεδομένη στιγμή, δεν προβλέπεται να διακοπεί οριστικά η διοργάνωση. Συγκεκριμένα, ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της διοργανώτριας αρχής δήλωσε:

«Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ρευστή κατάσταση. Τα δεδομένα διαφοροποιούνται μέρα με τη μέρα, ίσως ώρα με την ώρα... Οι αποφάσεις που αφορούν τις διοργανώσεις μας σχετίζονται με αυτή την κατάσταση. Το πλάνο μας είναι να διεξαχθεί στο Final-4 στην Κολονία στην προγραμματισμένη ημερομηνία. Αν, όμως, κριθεί αναγκαίο, θα εξετάσουμε εκ νέου το ζήτημα σε συνάρτηση με τον κορονοϊό και την εξάπλωση του στην Ευρώπη.

Δεν σκεφτόμαστε να διακόψουμε οριστικά τις διοργανώσεις... Ο στόχος μας είναι να αναδείξουμε πρωταθλητές στην Ευρωλίγκα και στο EuroCup, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Επίσης, δεν προβλέπονται αλλαγές στο σύστημα διεξαγωγής και το τρέχον φορμάτ. Θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι, μαζί με τις ομάδες και θα αποφασίσουμε, ακριβώς, πως και πότε θα ολοκληρωθεί η χρονιά».

Διαβάστε επίσης