Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κλίμα παραμένει εξαιρετικό και φαίνεται

Το κλίμα παραμένει εξαιρετικό και φαίνεται
Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 - 09:56

Οι συνθήκες, οι οποίες διαμορφώνονται στον αθλητισμό, στη μετά κορονοϊού εποχή, είναι σαφώς πιο δύσκολες, από εκείνες που προϋπήρχαν. Ο Ολυμπιακός, όπως και όλες οι ομάδες της Ευρωλίγκας, πλήττονται από την οικονομική δυσκολία των καιρών, τα έσοδα έχουν ελαχιστοποιηθεί και η αναπροσαρμογή των αποδοχών των παικτών ήταν αναγκαία. Έτσι και έγινε, λοιπόν, με τους παίκτες, όμως, να μην φέρνουν αντίρρηση και να δείχνουν ότι το κλίμα στον Ολυμπιακό παραμένει εξαιρετικό.

Η μείωση την οποία συμφώνησαν (σχεδόν όλοι, δεν αναμένονται εξαιρέσεις) είναι της τάξεως του 30%. Σε αυτή συμφώνησε και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, παρότι αναμένεται να χαιρετήσει, για χάρη της ΤΣΣΚΑ. Ο Νίκολα γνωρίζει καλά τι έκανε ο Θρύλος για εκείνον και το εκτιμά, δείχνοντας το με αυτή την κίνηση. Παράλληλα, Εδώ και αρκετούς μήνες η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής στην τήρηση των πληρωμών των οφειλόμενων και κάποιοι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη εξοφληθεί.

Στο μεταξύ οι προπονήσεις άρχισαν από χθες στο ανοικτό γήπεδο ποδοσφαίρου της Βουλιαγμένης, ενώ σε αυτές ενσωματώθηκε και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης!

Διαβάστε επίσης