Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπροστά από όλους ο… Βεζένκοφ

Μπροστά από όλους ο… Βεζένκοφ
Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 - 13:27

Είναι προτεραιότητα του Ολυμπιακού ο Βεζένκοφ. Το έχουμε τονίσει πολλές φορές και ερχόμαστε ξανά να το τονίσουμε. Όπως το τονίζει ο ίδιος ο Ολυμπιακός, σε κάθε ευκαιρία. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει θέσει προτεραιότητα την παραμονή του Βούλγαρου στο ρόστερ της νέας σεζόν και το έχει δηλώσει ξεκάθαρα στη Διοίκηση του Συλλόγου.

Ο Βεζένκοφ αρέσει στο εξωτερικό και το ενδιαφέρον αυτό δεν αποκλείεται να μετατραπεί σε πράξη και ο παίκτης του Θρύλου να κληθεί να αποφασίσει, επίσης, για το μέλλον του.

Τα ονόματα που «παίζουν» από το εξωτερικό είναι πολλά και διαφορετικά, ως περιπτώσεις, αλλά κανένα από αυτά δεν εξετάζεται, αυτή τη στιγμή, απολύτως σοβαρά και άμεσα. Αυτό γιατί προτεραιότητα παραμένει πάντοτε η παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Μπαρτζώκας έχει σκανάρει τις επιλογές του και ξέρει τι έχει στα χέρια του και πως μπορεί να «παίξει» μπάλα στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά τίποτα δεν πρόκειται να κινηθεί, εάν πρώτα δεν ξεκαθαρίσει η περίπτωση του Βούλγαρου φόργουορντ. Και φυσικά η Διοίκηση κινείται με βάση τα «θέλω» του προπονητή, θέτοντας ως προτεραιότητες, τις προτεραιότητές του.

Διαβάστε επίσης