Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκφοβισμό και παρενόχληση κατήγγειλε ο Φασούλας

Εκφοβισμό και παρενόχληση κατήγγειλε ο Φασούλας
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 - 15:36

Καταστάσεις που παραπέμπουν σε… μη δημοκρατικά κράτη, βιώνει τις τελευταίες ημέρες, ο Παναγιώτης Φασούλας. Τις οποίες μάλιστα κατήγγειλε σήμερα, στη ΓΑΔΑ, θέλοντας να τις φέρει στο φως και να μη μείνουν… κρυμμένες.

Ο υποψήφιος για πρόεδρος της ΕΟΚ είπε στην Ασφάλεια ότι παρακολουθείται και εκφοβίζεται, όπως φαίνεται, ενόψει της επικείμενης διαδικασίας των εκλογών. Γεγονός που δεν τιμά ούτε την ίδια τη διαδικασία των εκλογών, ούτε, φυσικά και εκείνους, οι οποίοι προβαίνουν σε τέτοιου είδους ενέργειες…

Ο Φασούλας κατέθεσε ότι τον τελευταίο καιρό έχουν δοθεί στο διαδίκτυο φωτογραφίες που τον δείχνουν μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς να κρύβεται η πινακίδα. Γεγονός το οποίο θεώρησε αναγκαίο να αναφέρει στην Αστυνομία.

Παράλληλα, όπως επεσήμανε χαρακτηριστικά στη ΓΑΔΑ, δέχεται εκφοβισμό, ο οποίος σχετίζεται – όπως όλα δείχνουν – με τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ στις οποίες κατεβαίνει υποψήφιος πρόεδρος. Οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές και πλέον οι επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ παίρνουν… άλλη τροπή.

Διαβάστε επίσης