Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρνα από πάνω τους…!

Πέρνα από πάνω τους…!
Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2020 - 10:00

Με κόσμο, χωρίς κόσμο, δεν μας νοιάζει… Νωρίς στις Ευρωλίγκα, ή… στα πλέι οφ, επίσης λίγη σημασία έχει. Όποτε και όπου και αν βρίσκουμε τον Παναθηναϊκό, ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Το να περάσουμε από πάνω τους… Το να τους ισοπεδώσουμε! Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα πηγαίνει απόψε το βράδυ στο ΟΑΚΑ, για να κάνει το… αυτονόητο: Να νικήσει, δηλαδή.

Χωρίς τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, αλλά με τα υπόλοια βέλη του, έτοιμα στη φαρέτρα, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει σχεδιάσει το αποψινό παιχνίδι και θέτει τον πήχη ψηλά. Η ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τη Ζαλγκίρις ρεφάρεται απόψε και μάλιστα με τρόπο… εμφατικό, αφού νίκη επί του αιωνίου αντιπάλου και δη στο σπίτι του, μετράει διπλά…

Την τελευταία φορά που οι δυο τους συναντήθηκαν, με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά διαφορετικές, βέβαια, ο Ολυμπιακός έδειξε στον ΠΑΟ τις εστί… Θρύλου. Όπως το έχει κάνει 11 φορές, από τις 17 συνολικά, που έχουν συναντηθεί. Αυτό το 11-6 υπέρ του Ολυμπιακού, στην Ευρωλίγκα, δείχνει και τη διάσταση που αποκτά το #mexritelous στην Ελλάδα, όπου… τα νούμερα αλλάζουν. Ως δια… μαγείας.

Όλα αυτά θα έχουν λίγη σημασία, την ώρα που η μπάλα θα φύγει από τα χέρια των διαιτητών, για το πρώτο τζάμπολ, του αποψινού ματς. Ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεται ούτε προϊστορία, ούτε πρώτη αγωνιστική, ούτε τίποτα. Το focus είναι ένα, είναι πάνω στον αντίπαλο και στο παιχνίδι εκείνη την ώρα. Και δεν υπάρχει τίποτε άλλο, παρά μόνο η νίκη!

Φύγαμε!

Διαβάστε επίσης