Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαντί, εδώ είναι το σπίτι σου

Μαντί, εδώ είναι το σπίτι σου
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 - 11:01

Υπερπολύτιμο περιουσιακό στοιχείο είναι ο Μαντί Καμαρά, για τον Ολυμπιακό. Αγωνιστικά και οικονομικά, αύριο-μεθαύριο. Ο Θρύλος έδωσε την ευκαιρία στον Αφρικανό μέσο, να κάνει το όνομά του γνωστό, να αναδείξει το ταλέντο του. Να δείξει ποιος είναι και τι μπορεί να κάνει. Και το έκανε. Και το κάνει σε κάθε ματς του, με τη φανέλα του Θρύλου. Και φυσικά, στον Ολυμπιακό, δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια και θέλουν να «δέσουν» εδώ τον Μαντί.

Είναι σαφής η πρόθεση του Ολυμπιακού να κάνει νέο συμβόλαιο στον Καμαρά. Όχι μόνο για να τον κρατήσει εδώ για καιρό ακόμη. Ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά, στον Καμαρά, αφού η εικόνα του, σε κάθε ματς, είναι ολοένα και καλύτερη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Ολυμπιακός βλέπει και μπροστά, σε μία πιθανή μεταγραφή του Αφρικανού, στο μέλλον.

Στόχος της Διοίκησης του Ολυμπιακού, λοιπόν, είναι κάνει νέο συμβόλαιο στον Καμαρά, αλλά με μία μεγάλη ρήτρα. Να μπορεί ο Θρύλος να έχει ένα σοβαρό και δυνατό πάτημα, για διαπραγματεύσεις, αύριο-μεθαύριο, με οποιαδήποτε ομάδα αποφασίσει ότι θέλει να κινηθεί για να πάρει τον Καμαρά. Αναμένουμε τα νεότερα και το ίδιο και ο Καμαρά.

Διαβάστε επίσης

Στη «μάχη»! (video)

Στη «μάχη»! (video)

Στις 19:30 ο Θρύλος ρεφάρει, απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, τη… Ζαλγκίρις!