Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Στόχος μου η καθιέρωση στην Ευρωλίγκα»

«Στόχος μου η καθιέρωση στην Ευρωλίγκα»
Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 00:31

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με την Μπασκόνια, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεκινάει με περισσότερη ενέργεια τα παιχνίδια του. Στη συνέχεια δήλωσε πως θέλει να καθιερωθεί στην Ευρωλίγκα και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να το πετύχει.

Δείτε τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια: «Προφανώς όχι δεν είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα μας. Πρέπει να ξεκινάμε με περισσότερη ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι όλοι οι συμπαίκτες μου δίνουν το 100% στην αναμέτρηση».

Αν ζήτησε ο Μπαρτζώκας να παίζουν πιο δυναμικά: «Σαν παίκτης δεν το ένιωσα. Όταν υπάρχουν λιγότερες επιλογές οι παίκτες δεν παίζουν δυναμικά για να μην κάνουν φάουλ».

Για το χρόνο συμμετοχής του: «Υπάρχει κίνητρο μεγάλο. Είμαι χαρούμενος που παίζω στην Euroleague. Θέλω όποτε μπαίνω να προσφέρω στην ομάδα ότι καλύτερο μπορώ».

Για την καθιέρωση του στην Εθνική και αν συμβαίνει το ίδιο με τον Ολυμπιακό: «Έχει μια βάση αυτό. Αυτό μου κάνει καλό έμενα. Στην πίεση μπορεί να αντιδράω καλύτερα».

Διαβάστε επίσης