Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε ομάδα, θα παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»

«Είμαστε ομάδα, θα παίξουμε σε υψηλό επίπεδο»
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 - 17:29

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας κατά την αναχώρηση της ομάδα από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» για την Βαρκελώνη μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι και για το τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός. Ανέφερε πως είναι σημαντικό ότι έχουν επιστρέψει όλοι οι παίκτες και πως η ομάδα μπορεί να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι σημαντικό για μας που επέστρεψαν όλοι και βρίσκονται στην αποστολή αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα για να βρεθούμε σε καλύτερη κατάσταση».

Για την Μπαρτσελόνα: «Είναι μία ομάδα που εκτελεί φοβερά σε άμυνα και επίθεση. Οι αυξομειώσεις στην απόδοση συμβαίνει σε όλες τις ομάδες της Euroleague.

Καμία ομάδα δεν μπορεί να έχει μία σταθερή απόδοση, αλλά το ταβάνι της Μπαρτσελόνα είναι πολύ υψηλό. Χρειάζεται πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας».

Για το τι κρατάει ο Ολυμπιακός από το ματς με την ΤΣΣΚΑ: «Παίξαμε ένα δεκάλεπτο καλά αλλά τα τρία επόμενα δεν παίξαμε καλά. Πρέπει να προσπαθούμε όλοι μαζί για τον ίδιο σκοπό αφού το αποτέλεσμα μπορεί να έρθει μόνο ομαδικά.

Είμαστε σε καλή κατεύθυνση όσον αφορά αυτό το κομμάτι, πιστεύω ότι είμαστε ομάδα, και όταν είμαστε πλήρεις θα παίξουμε καλά και σε υψηλό επίπεδο».

Διαβάστε επίσης