Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το έχεις ξανακάνει...

Το έχεις ξανακάνει...
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2020 - 21:39

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει τη Φενέρ στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, σε ένα παιχνίδι που έχει αρκετές ιδιαιτερότητες για τον ίδιο.

Οι δύο συνεχόμενες ήττες από Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα εντός έδρας ήταν κάτι που ταρακούνησε άπαντες στον Πειραιά, καθώς για να πετύχουν τον μεγάλο στόχο που είναι η οκτάδα, η ομάδα θα πρέπει να δείξει σταθερότητα, κάτι που έλειψε από τον Ολυμπιακό την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έμεινε ευχαριστημένος σε κανένα σημείο του παιχνιδιού με τις «νυχτερίδες» και αυτό είναι κάτι που δήλωσε και ο ίδιος αρκετές φορές μετά το παιχνίδι. Στον επόμενο αγώνα με τους «Μερένχες» εμφανίστηκε πολύ καλύτερος και έπαιξε σπουδαίο μπάσκετ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στις λεπτομέρειες.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει στις νίκες όχι μόνο για βαθμολογικό λόγο, αλλά κυρίως για ψυχολογικό. Θα πρέπει να γυρίσει και πάλι τον διακόπτη και να κάνει ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στην Τουρκία που θα του δώσει άλλο αέρα για τη συνέχεια. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να πέσει στα ίδια λάθη ξανά. Έχει ξανακάνει μεγάλες νίκες και μάλιστα εκεί που δεν τον περίμενε κανείς. Καλή ώρα όπως εκείνη στη Βαρκελώνη πριν δύο εβδομάδες.

Το πάθος που βγάζει αυτή η ομάδα είναι απίστευτο. Η νίκη στην Τουρκία θα είναι μία αρχή για ένα νικηφόρο σερί που θα τον κρατήσει σε τροχιά Play-Off. Το παραδέχονται άλλωστε και οι ίδιοι οι άνθρωποι της Φενέρ, οι οποίοι είπαν ότι ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης και πως θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης