Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η κατάλληλη «απάντηση»

Η κατάλληλη «απάντηση»
Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου 2020 - 20:06

Ηχηρό «μήνυμα» έστειλε ο Ολυμπιακός μέσα στη Ρωσία με το εντυπωσιακό «διπλό» με 105-88 επί της Κίμκι, για τη 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ήταν η κατάλληλη «απάντηση» του Θρύλου, στην κατάλληλη χρονική στιγμή.

Έτσι κι αλλιώς η ομάδα δεν έχει να αποδείξει τίποτα και σε κανέναν, παρά μόνο στον ίδιο της τον εαυτό. Υπάρχει ποιότητα, λείπει μόνο η σταθερότητα. Αν έρθει και αυτή, σε μία πολύ ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά, τότε η ομάδα θα μπορεί να διεκδικήσει με πολύ καλύτερες πιθανότητες τον στόχο της.

Ο Ολυμπιακός ήταν φανταστικός στη Μόσχα, βάζοντας 100άρα με επιβλητικό μπάσκετ, με ρεκόρ και αρκετούς παίκτες να βγαίνουν μπροστά, όπως ο Κώστας Σλούκας και ο Σάσα Βεζένκοβ.

Εννοείται πως ο Ολυμπιακός με το 8-8 στον πρώτο γύρο (και ενώ εκκρεμεί ο εκτός έδρας αγώνα με τη Βιλερμπάν) δεν έχει κάνει και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης της εικόνας του και της θέσης του στη βαθμολογία. Έχει πολύ δρόμο ακόμα και εφόσον όλοι είναι υγιείς, τότε τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

Όπως και να ‘χει, η εμφάνιση και η νίκη μέσα στη Μόσχα ήταν η κατάλληλη «απάντηση» από τον Θρύλο, στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Δεν ήθελε κανείς να κλείσει με άλλη μία ήττα και με την εικόνα του μέσα στη Ρωσία επί της Κίμκι έδειξε ότι αυτή η ομάδα μπορεί πολλά...

Διαβάστε επίσης